reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Karolanka bylas juz u lekarza ? :-) ja ide w poniedzialek i ciekawa jestem czy bedzie juz cokolwiek widac :-)

U lekarza była tylko na konsultacji jak wyszedł mi test pozytywny, usg nawet nie robił bo i tak by nic jeszcze nie było widać.
Zrobiłam tylko podstawowe badania i wszystko wydaje się ok.
Usg mam 23.12
A ty kiedy miałaś ostatnią @? Pytam bo nie widzę suwaczka

BASIENKA 28 ja podchodziłam do ivf z długim protokolem wiec licząc od punkcji 2 tygodnie wstecz to @ wypadalaby na 12.11:-)
Mój mezus to się smieje ze jestem w goracej wodzie kapana bo test zrobiłam już w zeszly poniedzialek i już wyszedł pozytywny wprawdziw slaby ale zawsze,a według zaleceń z kliniki powinnam dopiero zrobić 15.12 ;-)

Aga b ja test robilam w czwartek, bo mi sie okres spoznial, nie robilam wczesniej, bo balam sie rozczarowania jak to bylo w poprxednich miesiacach. :-)
w4sqrjjgbkvm105u.png

Czesc aga,b- Ja tez po in vitro udalo sie za drugim razem. Pierwszy byl dlugi protokol ale nie wyszlo a drugi raz krotkim I sie udalo.... W srode ide do lekarza.... Tez moze byc parka :)
Gdzie mieszkasz? Ja w Szwecji wiec tez inaczej zajmuja sie ciazami....

reklama
Do góry