reklama
Karolanka
Fanka BB :)
Karolanka bylas juz u lekarza ? :-) ja ide w poniedzialek i ciekawa jestem czy bedzie juz cokolwiek widac :-)
U lekarza była tylko na konsultacji jak wyszedł mi test pozytywny, usg nawet nie robił bo i tak by nic jeszcze nie było widać.
Zrobiłam tylko podstawowe badania i wszystko wydaje się ok.
Usg mam 23.12
A ty kiedy miałaś ostatnią @? Pytam bo nie widzę suwaczka
BASIENKA 28
Ankaka to bylo w 6 tygodniu ciazy to tsh robione, przy 1 ciazy :-) Karolanka, 11:11 ostatnia miesiaczka :-)
BASIENKA 28
Jeszcze mam pytanie z innej beczki jak dodalyscie te piekne opisy, co sie wyswietlaja pod kaxdym postem? W ustawieniach profilu ? :-)
BASIENKA 28 ja podchodziłam do ivf z długim protokolem wiec licząc od punkcji 2 tygodnie wstecz to @ wypadalaby na 12.11:-)
Mój mezus to się smieje ze jestem w goracej wodzie kapana bo test zrobiłam już w zeszly poniedzialek i już wyszedł pozytywny wprawdziw slaby ale zawsze,a według zaleceń z kliniki powinnam dopiero zrobić 15.12 ;-)
Mój mezus to się smieje ze jestem w goracej wodzie kapana bo test zrobiłam już w zeszly poniedzialek i już wyszedł pozytywny wprawdziw slaby ale zawsze,a według zaleceń z kliniki powinnam dopiero zrobić 15.12 ;-)
BASIENKA 28
Aga b ja test robilam w czwartek, bo mi sie okres spoznial, nie robilam wczesniej, bo balam sie rozczarowania jak to bylo w poprxednich miesiacach. :-)
Kropka1985
Czesc aga,b- Ja tez po in vitro udalo sie za drugim razem. Pierwszy byl dlugi protokol ale nie wyszlo a drugi raz krotkim I sie udalo.... W srode ide do lekarza.... Tez moze byc parka
Gdzie mieszkasz? Ja w Szwecji wiec tez inaczej zajmuja sie ciazami....
Gdzie mieszkasz? Ja w Szwecji wiec tez inaczej zajmuja sie ciazami....
reklama