reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aga bo mususz miec konkretny powod ja powiedzialam ze boli mnie z lewej strony i martwie sie bo juz taz poronilam i zero problemu. Moja kolezanja nie znała płci to tez jej z kolejnym problemów nie robili
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Jak sie dzis Kochane czujecie? Ja wczoraj prxed snem ogorki kiszone wcinalam, a o 5 rano obudzil mnie bol brzucha, rano bylo mi slabo, pozniej mialam tesciowa na obiedzie i trzeba bylo kolo niej skakac, pozmiej inni goscie i dopiero usiadlam
W tym tygodniu mam 5 calych dni pracujacych od 9 do 20, wiec, zeby tylko nic mi sie nie dzialo :-) teraz leze i odpoczywam :-) jutro wieczor po pracy wizyta u lekarza, juz nie moge sie doczekac :-)
W tym tygodniu mam 5 calych dni pracujacych od 9 do 20, wiec, zeby tylko nic mi sie nie dzialo :-) teraz leze i odpoczywam :-) jutro wieczor po pracy wizyta u lekarza, juz nie moge sie doczekac :-)
Basienka to super ze masz już jutro wizyte ja dopiero będę dzwonic we wtorek do kliniki i wtedy mi powiedzą kiedy mam przyjechać na skan.Ja dziś ok nawet mnie nie mdli a brzuch to chyba tylko z dwa razy lekko zabolał,takze ok.
Kropka1985
Czesc!!! Musze sie komus wyzalic bo zwarjuje. Chodzi o mojego meza. Wiem ze sie cieszy ale jakos to slabo okazuje... Mam wrazenie ze wogole nie jest tym zainteresowany.... Jak movie ze mnie brzuch boli to zero reakcji albo ze musze sie zapytac jakies kobiety co byla w ciazy czy to normalne itd... Myslalam ze jak pojde do lekarza I zobaczy zdj usg to zacznie sie bardziej cieszyc ale nie wydaje mi sie.... Powiedzial ze jak juz bedzie dziecko to bedzie sie nim zajmowal.... Mam nadzieje ze jak juz brzuch urosnie I bedzie widoczne lub pojdzie ze mna do lekarza to bedzie lepiej... Poki do..... A mi jest przykro
Wiem ze moze cieszy sie ostroznie.... Zeby nie bylo tak jak ostatnio...,
Zobaczymy jak bedziemy w Pl jak bedzie sie zachowywal... Jak mnie nie bedzie widzial np kilka dni... Czy sie bedzie interesowal... Generalnie nie jest z tych pokazujacych uczucia itd ale... Fajnie by bylo cos poczuc
Wiem ze moze cieszy sie ostroznie.... Zeby nie bylo tak jak ostatnio...,
Zobaczymy jak bedziemy w Pl jak bedzie sie zachowywal... Jak mnie nie bedzie widzial np kilka dni... Czy sie bedzie interesowal... Generalnie nie jest z tych pokazujacych uczucia itd ale... Fajnie by bylo cos poczuc
Jolcia_
Basienka ja jutro też jadę na wizytę
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kropka moj to samo ale z doświadczenia ci powiem ze w pierwszej ciazy zmieniło sie jak maly zaczął kopacbi on to czuł a teraz to najlepszy tata jakiego znam.
Kropka1985
No Mam nadzieje ze tak bedzie... Wiem ze uwielbia Dzieci I raczej tym sie nie martwie... Mam nadzieje ze po usg jak bedzie wiadomo ze na 100% tam cos jest cos sie zmieni....
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kropka u mojego sie nie zmieniło ale mowi ze po 12tc będzie sie cieszył