reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Jestem za zrobieniem tej grupy tajną
Ankaka mi lekarz mowil ze wszystkie badania zrobimy w pon jak juz wszystko bedzie jasne. Na pewno bedzie tam badanie na toksoplazmoze bo w pierwszej ciazy mi wyszlo ze nie przechodzilam i w kazdym trymestrze mialam powtarzane. Czy w Polsce tez tak jest ze trzeba za to badanie samemu placic? Ja juz kombinuje skad 200 euro wziasc bo tyle beda mnie wszystkie badania na poczatku kosztowac. Tzn za dodatkowe usg chce zaplacic bo tu kasa chorych tylko 3 badania refunduje, genetyczne- nie wiem czy sie zdecyduje i toksoplazmoza
Ankaka mi lekarz mowil ze wszystkie badania zrobimy w pon jak juz wszystko bedzie jasne. Na pewno bedzie tam badanie na toksoplazmoze bo w pierwszej ciazy mi wyszlo ze nie przechodzilam i w kazdym trymestrze mialam powtarzane. Czy w Polsce tez tak jest ze trzeba za to badanie samemu placic? Ja juz kombinuje skad 200 euro wziasc bo tyle beda mnie wszystkie badania na poczatku kosztowac. Tzn za dodatkowe usg chce zaplacic bo tu kasa chorych tylko 3 badania refunduje, genetyczne- nie wiem czy sie zdecyduje i toksoplazmoza
dziewczyny kochane, grupa została utajniona zatem piszcie do mnie na priv bądź maila daisy90@o2.pl i chętne będę zapraszać
grupa tajna- nikt nie wie o jej istnieniu tylko członkowie
grupa tajna- nikt nie wie o jej istnieniu tylko członkowie
nadzieja1984
Czyli ze piszemy tutaj czy gdzieś się przenosimy? Grupy fajnie się na fb prowadzi...
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
niunia102
Hej kochane mam na imię Marta jestem szczesliwa mamą prawie 7 letniej córeczki i mojego ukochanego aniołka (*) no i spodziewam się kolejnego brzdąca wizyte mam dopiero na 23.12 więc muszę jeszcze trochę poczekać żeby zobaczy to maleńkie cudo. Witam Was serdecznie i mam nadzieję że miło spędzimy te miesiące razem na pogaduchach i nez nerwów.
reklama
Dziewczyny a gdzie jest ta tajna grupa? Ja tak z fb nie bardzo dlatego tez pytam.
Byłam dzisiaj zrobić drugą bete żeby sprawdzić czy wszystko ładnie rośnie. I obiecuję że więcej ju nie robię. Nie mogę się aż tak stresować. Kupie sobie druty i będę dziergac szaliczki
Byłam dzisiaj zrobić drugą bete żeby sprawdzić czy wszystko ładnie rośnie. I obiecuję że więcej ju nie robię. Nie mogę się aż tak stresować. Kupie sobie druty i będę dziergac szaliczki