reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jestem za zrobieniem tej grupy tajną;)

Ankaka mi lekarz mowil ze wszystkie badania zrobimy w pon jak juz wszystko bedzie jasne. Na pewno bedzie tam badanie na toksoplazmoze bo w pierwszej ciazy mi wyszlo ze nie przechodzilam i w kazdym trymestrze mialam powtarzane. Czy w Polsce tez tak jest ze trzeba za to badanie samemu placic? Ja juz kombinuje skad 200 euro wziasc bo tyle beda mnie wszystkie badania na poczatku kosztowac. Tzn za dodatkowe usg chce zaplacic bo tu kasa chorych tylko 3 badania refunduje, genetyczne- nie wiem czy sie zdecyduje i toksoplazmoza

Aneta u nas tylko podstawowe badania i 3 razy usg.
Ja akurat mam prywanego ginekologa i wszystko płacę ale kilka razy zamierzam iść do takiej na nfz i trochę badań zrobić na nfz podstawowych.

No to widzę ze wszędzie tak samo;) ja bede chodzic na kase chorych bo mam naprawdę duże zaufanie do tego lekarza bylam zadowolona z opieki w ciazy. No i przede wszystkim moge z nim po polsku rozmawiac wiec to tez plus :)

Hej kochane mam na imię Marta jestem szczesliwa mamą prawie 7 letniej córeczki i mojego ukochanego aniołka (*) no i spodziewam się kolejnego brzdąca :) wizyte mam dopiero na 23.12 więc muszę jeszcze trochę poczekać żeby zobaczy to maleńkie cudo. Witam Was serdecznie i mam nadzieję że miło spędzimy te miesiące razem na pogaduchach i nez nerwów.

reklama
Dziewczyny a gdzie jest ta tajna grupa? Ja tak z fb nie bardzo dlatego tez pytam.

Byłam dzisiaj zrobić drugą bete żeby sprawdzić czy wszystko ładnie rośnie. I obiecuję że więcej ju nie robię. Nie mogę się aż tak stresować. Kupie sobie druty i będę dziergac szaliczki

Do góry