reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witam nowe mamusie i te 'stare' w piękny słoneczny piątkowy dzień :)

Ja od rana siedziałam w pracowni bo miałam trochę zamówień, a dziś miałam moc więc robiłam... ale coś znów jakaś niemoc zaczyna mnie 'łapać' :(

ja na razie zostaję tutaj :) bo mnie tu dobrze :) jak zaczniemy pisać na fb to bb padnie.... albo niewiele nas tu zostanie.

Idę robić Ami jakieś jedzonko i do spanka :)

reklama
Dziewczyny a gdzie jest ta tajna grupa? Ja tak z fb nie bardzo dlatego tez pytam.

Byłam dzisiaj zrobić drugą bete żeby sprawdzić czy wszystko ładnie rośnie. I obiecuję że więcej ju nie robię. Nie mogę się aż tak stresować. Kupie sobie druty i będę dziergac szaliczki
Ja koloruje malowanki dla dorosłych;)

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

madzix_ co to sa te kolorowanki dla dorosłych?:D czytam o nich już drugi raz i musze przyznać że mnie to zaciekawiło :D

niunia102 to tak jak ja, tez mam wizytę na 23.12 będziemy sie razem stresować ;)

KasiaPM2 w tej drugiej ciąży z września też robiłam co 2 dni betę ale teraz nie zrobię chyba wcale ze stresu.

Ostatnia edycja:
uploadfromtaptalk1449835378622.jpg
Nieco trudniejsze kolorowanki. Szukaj pod nazwą odstresowujace/relaksacyjne;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1449835378622.jpg
    uploadfromtaptalk1449835378622.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 59
Dziewczyny, zdycham, Takich mdłości nigdy nie miałam, do tego skurcze jak przy wymiotach. Nawet zapach mojego męża mnie drażni. Od poniedziałku chudnę już po pół kilograma każdego dnia. Aż mi ręce drżą. Jutro idę do lekarza, może jakoś mi pomorze.
Nie spodziewałam się takiej rewolucji w organizmie. Stan zdrowia przyćmiewa mi perspektywę posiadania upragnionego dziecka, każdego dnia staram się przetrwać, ale każdy kolejny dzień jest coraz gorszy.

Dziewczyny, zdycham, Takich mdłości nigdy nie miałam, do tego skurcze jak przy wymiotach. Nawet zapach mojego męża mnie drażni. Od poniedziałku chudnę już po pół kilograma każdego dnia. Aż mi ręce drżą. Jutro idę do lekarza, może jakoś mi pomorze.
Nie spodziewałam się takiej rewolucji w organizmie. Stan zdrowia przyćmiewa mi perspektywę posiadania upragnionego dziecka, każdego dnia staram się przetrwać, ale każdy kolejny dzień jest coraz gorszy.
Ojej:( Współczuję:( Pij dużo! Koniecznie bo to podstawa. Woda albo woda z cytryna!

reklama
Problem w tym, że mnie odrzuca od wszystkiego, nawet napoje mi nie wchodzą. Kawa czy herbata, uwielbiane wcześniej soki czy wody smakowe odpadają. Została tylko woda mineralna w niewielkich ilościach. Wczoraj zjadłam na cały dzień pół suchej kajzerki, przedwczoraj 1/3 serka wiejskiego i dwa sucharki. Jest strasznie!

Do góry