reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kasia bo w labo tak standardowo mówią, po prostu do tsh konkretnie nie trzeba. Robię od 3 lat średnio raz na miesiąc ;-)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kropka a jest w Pruszczu diabetolog dobry dla ciężarnych? jak narazie tyle wydaliśmy na badania i leki, że kolejne 60zł to masakra :(
Ja dziś znów spadek formy a młoda na 8 do szkoły...i znów mdłości i nic nie mogę wdusić, zchaftowałam też tabletki i musiałam brać drugi raz...ehhh ta huśtawka ;)
A wczoraj miałam mega zachciankę - lody bakaliowe zagryzane laysami paprykowymi :) hehe...już mój leciał do żabki ale zdrowy rozsądek wygrał tym razem ;)

A jakie wy macie dziwne zachcianki??

Dziękuję za słowa otuchy. Tak sie boje że nawet suwaczka nie zrobiłam. No nic umówiłam sie do naszego szpitala na 23.12 na wizytę. Docelowo ginekologa mam 13.01. Mój ginekolog powiedział mi że z ciążą mam się wstrzymać do stycznia... ehh nie wyszło ;)
Boje sie powiedzieć w pracy po ostatnim poronieniu i tym co tu było. W pierwszej ciąży wszystko było łatwe a teraz mam wrażenie że wszystko mam pod górkę.
Wiecie nawet bety nie robie ze stresu... ehhh

Cześć dziewczyny,ciężko za wami nadążyć...
Witam wszystkie nowe mamy i gratki
Mnie os wczoraj bóle w boku strasznie męczą...ale poki co krwaniena nadal brak wiec jestem dobrej myśli. Byle do jutra ... jutro usg....myślę ze jesli wszystko bedzie ok i zobaczymy serduszko to uspokoje się i powiemy rodzinie

To niestety trzeba powtórzyć badanie, bo wynik będzie niemiarodajny :-|

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
A powiedz mi bo oprócz tsh jeszcze miałam dwa inne badania - wiesz jak z nimi? Jakieś przeciwciała i f ileś. Powtórzę w poniedziałek:/

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

anula88 u mnie ostatnia miesiaczka 4.11 :)
latika ciagnie sie ciagnie - mi to w ogole bo kolejna wizyta 29 grudnia i wtedy sie okaze :)
jutro ide na tsh

Kasia tez miałam ostatnia miesiączkę 4.11 , juz sie umówiłam na usg 23 grudnia ;) jeszcze dwa tyg muszę czekać i dopiero wtedy założą mi kartę ciąży i wybiorę gina .
Wczorajsza beta mi wyszła 3991,7 ui czyli początek 5t

reklama
Dziewczyny jest to grupa zamknięta i nie widać, że się w niej jest, chyba, że ktoś znajdzie ją :) jeśli chcecie to zmienimy ją na tajną i sprawa będzie załatwiona :)
w dalszym ciągu zapraszamy :)

Do góry