reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
happymum jestem załamana i przerażona. Oby to szybko przeszło. Dziś rano myjąc zęby dostałam taki skurczy żołądka na wymioty, że do tej pory mnie boli. Czasem sama myśl o jedzeniu wzmaga u mnie mdłości. Nigdy nie czułam się tak źle.

Okasia-idź do lekarza,moze coś poradzi u mnie mdlosci tylko z rana ale ból jajnika mnie wykańcza...jutro to usg i mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze

Okasia , happymum zdrowka dziewczyny. Wspolczuje Wam młodości. Oby szybko przeszło! Ja niestety caly czas głodna jestem i wszystko mi tak pachnie! A perfumy i zel do mycia to po prostu bym mogła wachac caly dzien. Tak samo mialam za pierwszym razem.

Ja też jutro idę do lekarza na pierwszą wizytę. Szczerze jednak wątpię żeby coś poradziła na to, chyba po prostu trzeba przetrwać. Modlę się tylko żeby przeszło po pierwszym trymestrze, bo jak tak ma być do końca ciąży to nie dam rady.

Z jednej strony pewnie fajnie ale z drugiej nie moge jesc zbyt duzo bo mi cukry mocno w górę ida i sie męczę strasznie. A koło pizzeri boję sie przechodzić bo mam taka ochote na pizze z łososiem albo krewetkami ze to az niemożliwe ;) dziewczyny odezwe sie pewnie wieczorem i rano a potem znikne na cały weekend bo bede caly czas w pracy ;) na pewno dam znac powizycie. Happymum daj znac koniecznie co u Ciebie

O matko okasia wspolczuje. Ja poki co nic nie czuje. Gdyby nie beta to bym myslala, ze mi sie okres spoznia.

Trzymaj sie! Nie wiem co Ci poradzic ;( oby jak najszybciej przeszlo!

ankaka dzięki kochana na słowa otuchy. Chyba wymodliłam ten piątek, kolejnego dnia w pracy bym nie wytrzymała. Wczoraj strasznie się umęczyłam, po pracy byliśmy z mężem umówieni ze znajomymi na wręczenie prezentów ich dzieciom. Tłukłam się godzinę metrem, potem piechotą , a potem na 9 piętro, a jak już wlazłam to kolega wyszedł przed drzwi i powiedział, że mam nie wchodzić bo panuje u nich ospa. I znów piętra, piechota, metro i 20 minut samochodem. Jak tylko wróciłam położyłam się spać i wstałam rano.

reklama
Oj to nie mogli wczesniej sie odezwac o tej ospie? :/
A ty nie na l4? Z takim samopoczuciem to chyba ciezko w pracy?

Mi za to chce sie plakac. Pgladam zdjecia - placze, ogladam film - placze. Patrze jak moj Fifi sie bawi tez mi sie chce plakac. Masakra jakas :/

Do góry