reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Cześć wszystkim,

Mam nadzieję, że również dołączę do sierpniowych mam. Mamy już 3 letnia córeczkę i teraz miejmy nadzieję drugie. Robiłam betę z krwi wyszła 40 jutro powtórzę badanie, żeby sprawdzić czy dobrze rośnie.

Mam pytanie do mam w drugiej ciąży. Czy macie też w sobie taki niepokój czy z ciążą będzie ok? Ja bardzo się schizuje. Nie mialam tego w pierwszej ciąży aż tak.

reklama
anula88 u mnie ostatnia miesiaczka 4.11 :)
latika ciagnie sie ciagnie - mi to w ogole bo kolejna wizyta 29 grudnia i wtedy sie okaze :)
jutro ide na tsh
Kasiu a mialas juz usg ? Bo się zakrecilam .... beta dzisiaj 1361 .... ale nie mam porównania bety bo nie robilam wcześniej ..

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

anula88 na wizycie bylam ale usg nie mialam-bede miala dopeiro na kolejnej wizycie 29 grudnia. w popzredniej ciazy mialam wczesniej i schizowalam bo zarodka nie bylo tylko pusty pecherzyk i teraz wole miec kiedy juz wszytsko powinno byc- serducho chce uslyszec :)
mammyblue super to razem czekamy do wizyty :)
kasiapm2 ja mam mega schizy- naparwde megaaaaaaaaaaaaaaaa

Witamy Kasiu :-) ja w pierwszej ciąży bardziej schizowalam. Teraz dopiero jak zaczęłam plamic się wystraszyłam i zwolnilam :-|

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Ja pierwsza ciąże mega przeżywałam, robiłam sobie 5 beta hcg i od razu wizyta u ginekologa z usg. Na pierwszej wizycie nie było widać serduszka, wiec latałam do diagnostyki co dwa, trzy dni aby sprawdzać czy beta rośnie, a pózniej po tygodniu już zobaczyliśmy serduszko :-). O pierwsza dziadzie staraliśmy sie sześć lat wiec to była mega wyczekała ciąża :-). A teraz trochę nas ciąża zaskoczyła, trzy testy i póki co "tylko" dwa razy byłam na beta hcg. Najgorsze jest to czekanie na wizytę do ginekologa do przyszłego tygodnia. Teraz jest raczej stres jak to będzie z dwójka maluchów :-)

Isiorka- Ja glucometr kupilam ostatnio w Walowej w Pruszczu :) Za 2 opakowania paskow (60zl ) dostalam glukometr gratis :)

A Ja Zaraz do pracy.... Dzis czeka mnie dluuuugi dzien :( Pewnie odezwale sie dopiero jutro I znajac zycie bede miala baaaardzo duuuzo do nadrobienie :)
Zycze udanego piateczku!!!! :)

Aneta a ilu dniowy mialas cykl ,kiedy byla ostatnia @ ? Bo u mnie 5.11 ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Anula ja ostatnia miesiaczke mialam 6.11 czyli dzien później niz ty. Cykle mam dosc krótkie 26-28 dni ale widzialam w tym miesiacu sluz plodny okolo 20 dnia cyklu i mialam taki specyficzny bol jajnikow. Tak mysle przynajmniej. Nie ma co sie martwic bedzie dobrze niedługo zobaczymy sliczne dzidziusie na usg ;)

Cześć witam się z wami jak się okazuje możliwe ze będę sierpniowa mama. Pisze możliwe ponieważ 2m temu poronilam i teraz boje się okropnie. Ta ciąża jest z zaskoczenia jak.to się mówi wypadek przy pracy ;) ciesze się ze jest chociaż boje się okropnie. Wypada ze jestem w.okolicach 4tc wiec bardzo wcześnie. Okres miałam dostać 16.12 ale czułam że to to i zrobiłam test. Kreska wyszła ledwo ledwo ale była. Mam nadzieję że będzie dobrze boje się bardzo. Pozdrawiam

reklama
Widzę, że sporo nas ze zbliżonym terminem porodu :) U mnie ostatnia @ 3 listopada:)
Nimiti, też jestem po poronieniu...Byłam w 17 tygodniu ciąży. Lekarz na wizycie kontrolnej 6 tygodni po zabiegu powiedział, że jeśli jesteśmy gotowi psychicznie możemy działać i tak zrobiliśmy. Zabieg miałam 11 września a na początku grudnia wyszedł pozytywny test:) Lekarz dopiero za tydzień, ale jestem dobrej myśli. Ty każe musisz odpędzić od siebie te złe bo to nic dobrego nie przyniesie.

Do góry