reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Ewix124 ja miałam cholestaze ciążową w dwóch ostatnich ciążach i mam teraz jakieś 80% szans na ponowne zachorowanie. Bardzo mnie to stresuje . W ostatniej ciąży wywołali mi poród w równych 37tc bo miałam bardzo złe wyniki.
mnie dzisiaj męczą mdłości a miałam taki zalatany dzień że ledwo żyje . Czuję się bardzo słabo i bez życia.
happymum- mnie w ostatniej ciąży okropnie kłuło w okolicach lewego jajnika i wogóle miałam bardzo silne bóle brzucha już kilka razy spodziewałam się najgorszego ale na szczęście nic się nie działo.
mnie dzisiaj męczą mdłości a miałam taki zalatany dzień że ledwo żyje . Czuję się bardzo słabo i bez życia.
happymum- mnie w ostatniej ciąży okropnie kłuło w okolicach lewego jajnika i wogóle miałam bardzo silne bóle brzucha już kilka razy spodziewałam się najgorszego ale na szczęście nic się nie działo.
nadzieja1984
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, nie nadążam za Wami. Założyłam taptalk może teraz bardziej Was ogarne :-) u mnie dalej plamienia, sprawdziłam poziom progesteronu - 20ng/ml a norma dla 6tc 26 więc biorę luteine i duphaston od dzisiaj i leżę... 72h nie karmiłam już synka, cycki coraz mniej bolą... tyle u nas...
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Kropka1985
I Ja sie melduje dziewczynki....
U mnie tez slabo.... W pracy sciemniam ze Mam problem z kregoslupem.... Zeby tyle nie dzwigac... Chodzi o skrzynki z napojami. Chcialam posciemniam jutro ze chora I nie Isc do pracy ale mamy bardzo duzo jutro ... Tak wiec bede robic 6-14 a potem 17-1 Mam nadzieje ze szybciej skoncze.....
Ogolem co chwile jestem glodna , srednio co 2,3 h a apetytu zero.... Cycki mi chyba rosna bo staniki Cisna
Teraz prysznic... Do wyra z ciepla mietowka I spac jak mnie zmuli
P. S Czy ktoras nie miala Dzis Isc do lekarza? Robic bete czy cos?
Ja za tydz bede doplywac do Pl suuuper... Tylko mam nadzieje ze wiatry przejda bo u nas ciagle wieje.....
U mnie tez slabo.... W pracy sciemniam ze Mam problem z kregoslupem.... Zeby tyle nie dzwigac... Chodzi o skrzynki z napojami. Chcialam posciemniam jutro ze chora I nie Isc do pracy ale mamy bardzo duzo jutro ... Tak wiec bede robic 6-14 a potem 17-1 Mam nadzieje ze szybciej skoncze.....
Ogolem co chwile jestem glodna , srednio co 2,3 h a apetytu zero.... Cycki mi chyba rosna bo staniki Cisna
Ja za tydz bede doplywac do Pl suuuper... Tylko mam nadzieje ze wiatry przejda bo u nas ciagle wieje.....
nadzieja1984
Kropka z jedzeniem mam podobnie, głodna a na nic ochoty... a skąd do nas plyniesz?I Ja sie melduje dziewczynki....
ewix124
Ewix124 ja miałam cholestaze ciążową w dwóch ostatnich ciążach i mam teraz jakieś 80% szans na ponowne zachorowanie. Bardzo mnie to stresuje . W ostatniej ciąży wywołali mi poród w równych 37tc bo miałam bardzo złe wyniki.
Kurcze boje sie ze w tej ciazy to wróci.
Poprzednio wyszlo dopiero w 38tygodniu i mala urodziła sie w 40
Kropka1985
Nadzieja- na stale mieszkam w Szwecji a plyne w okolice Gdanska
Ewix- a nie mozna zrobic jakichs badan kontrolnych?
Ewix- a nie mozna zrobic jakichs badan kontrolnych?
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Ewix niestety cholestaza lubi wracac w kolejnych ciazach. W ostatniej ciazy wyszla mu w 36tc chociaz skora podswiadywala mnie juz wczesniej. Ale leki nie dzialaly i dlatego trteba bylo wywolywac. A w trzeciej ciazy wyszla w 32tc i lezalam 3 tyg. W szpitalu ale udalo sie zbic wyniki i mala urodzila sie w 39tc.
nadzieja1984
Oo super, już parę lat planuje pozwiedzać Szwecję troszkę i jakoś się nie udaje... w przyszłym roku mieliśmy w 3 samochodem pojechać w świat ale znowu się odwlecze ;-) Ale co tam...
reklama
ewix124
Ewix niestety cholestaza lubi wracac w kolejnych ciazach. W ostatniej ciazy wyszla mu w 36tc chociaz skora podswiadywala mnie juz wczesniej. Ale leki nie dzialaly i dlatego trteba bylo wywolywac. A w trzeciej ciazy wyszla w 32tc i lezalam 3 tyg. W szpitalu ale udalo sie zbic wyniki i mala urodzila sie w 39tc.
Wiem mój gin byl i tak zdziwiony bardzo ze dopiero w 38 wyszlo nie wczesniej