reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ankaka skonsultuj to tel. z ginekologiem albo endykronolgiem. Bo w ciąży powinien być mniejszy. Bez stresu bo nie wiem jaka jest granica dla ciąży, ale lepiej dmuchaj na zimne:)

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Kassia- znam ten 'ból' czuję się tak od 2 tygodni... szczerze mam dość Ale jeszcze sporo czasu będę się tak czuć... do tego boli i kręci mi się w głowie :( a Amelka szaleje od 6:30...

Mam dziś straszne kolesnr klucia w lewym jajniku...mocny,krótki ból...az zginam sie w pół...juz drugi raz dzisiaj...dobrze ze zaraz ta wizyta bo czuje ze to źle wróży

reklama
Happymum trzymam kciuki za wizytę, daj znać.

Ja kilka dni po owulacji czułam bóle delikatne miesiączkowe i nadal je czuję, czasem mocniejsze, czasem silniejsze, a czasem czuję kłucie w podbrzuszu. W poprzedniej ciąży mdłości dopadły mnie ok 7-8 tc i ostatni raz wymiotowałam w dniu porodu. Wyniki były dobre, a wymioty przez całą ciążę. Najsilniejsze do ok 15 tc, Mam nadzieję, że teraz mnie to ominie :)

Ja na bete drugą idę jutro, wieczorem wyniki. Coś mi mówi jednak, że wszystko będzie dobrze ;)

Do góry