reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Kassia- znam ten 'ból' czuję się tak od 2 tygodni... szczerze mam dość Ale jeszcze sporo czasu będę się tak czuć... do tego boli i kręci mi się w głowie a Amelka szaleje od 6:30...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mam dziś straszne kolesnr klucia w lewym jajniku...mocny,krótki ból...az zginam sie w pół...juz drugi raz dzisiaj...dobrze ze zaraz ta wizyta bo czuje ze to źle wróży
reklama
Happymum trzymam kciuki za wizytę, daj znać.
Ja kilka dni po owulacji czułam bóle delikatne miesiączkowe i nadal je czuję, czasem mocniejsze, czasem silniejsze, a czasem czuję kłucie w podbrzuszu. W poprzedniej ciąży mdłości dopadły mnie ok 7-8 tc i ostatni raz wymiotowałam w dniu porodu. Wyniki były dobre, a wymioty przez całą ciążę. Najsilniejsze do ok 15 tc, Mam nadzieję, że teraz mnie to ominie
Ja na bete drugą idę jutro, wieczorem wyniki. Coś mi mówi jednak, że wszystko będzie dobrze
Ja kilka dni po owulacji czułam bóle delikatne miesiączkowe i nadal je czuję, czasem mocniejsze, czasem silniejsze, a czasem czuję kłucie w podbrzuszu. W poprzedniej ciąży mdłości dopadły mnie ok 7-8 tc i ostatni raz wymiotowałam w dniu porodu. Wyniki były dobre, a wymioty przez całą ciążę. Najsilniejsze do ok 15 tc, Mam nadzieję, że teraz mnie to ominie
Ja na bete drugą idę jutro, wieczorem wyniki. Coś mi mówi jednak, że wszystko będzie dobrze