reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Okasia bardzo współczuję wymiotów. Przechodziłam to i wiem, że to okropne. Oby szybko minęło. Ponoć u większości kobiet mija w 12 tc, mam nadzieję, że Ciebie szybciej przestanie męczyć ..

Jestem w pracy i gdybym tylko mogła zasnęłabym przy biurku :) ale trzeba fason trzymać.

reklama
Jolcia nie mam siły na szpital, po pracy wracam prosto do domu, a na sorze trzeba czekać ok. 10 godzin na przyjęcie w takich jak moja mniej pilnych sprawach. Dwa lata temu miałam wypadek samochodowy i na plastikowym zapadającym się krzesełku musiałam czekać 7 godzin aż pierwszy raz zostałam wezwana. Służba zdrowia w Polsce jest dla zdrowych i zdeterminowanych.

Do tego mam problem z lekarzem, mąż zmienił pracę i mamy dostęp do lux medu, gdzie podobno czeka się bardzo długo na wizytę u ginekologa. Problem w tym, że formalności też się przedłużają i dalej nie widać mnie w systemie, a co za tym idzie nie chcą mnie przyjąć na wizytę. Muszę iść prywatnie za dodatkową kasę do innego lekarza, tylko jestem ciekawa czy od razu założy mi kartę ciąży czy będzie to wizyta dla samej wizyty i nic mi to nie da.

no właśnie duże prawdopodobieństwo ponownej cukrzycy, dlatego ja od samego początku na diecie, ale nie jest to uciążliwe jak się pomysli, że to pomaga maleństwu :)
czytam tak o tych pustych pęcherzykach waszych i się zamartwiam :( a najmłodsza już nie jestem ehhh

reklama
Do góry