reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happymum , mamy dzisiaj wizytę ;) powodzenia , ja zaraz będę wychodzić , troszkę mam stresa , ale musi być dobrze :)

Jolcia ja bym chciała bliźniaki , co prawda na początku jest cieżko .

Kasssia181 współczuje , ja jeszcze nie mam mdłości poważnych , w którym jesteś tygodniu ?

ewelinak85 mialam wczoraj- ale to tylko rozmowa byla i wpisanie do historii wynikow bety. usg i kolejna wizyte bede miala 29 grudnia.

hejjj dziewczyny :) ale się wyspałam ;) młoda na popołudnie do szkoły i aż do 8 spałyśmy :) tylko, że znów mi niedobrze :/ wczorajsze badania mam wszystko w normie poza insuliną i obawiam się znów cukrzycy :( do lekarza dopiero za tydzień, dobrze, że chociaż wątroba i tarczyca ok

hej dziewczyny,

byłam wczoraj na wizycie. Pęcherzyk jest, ciałko żółte widać, zarodek 2mm <3 serduszka jeszcze nie usłyszałam. Nie ma nic co wskazuje na poronienie, nie widać krwiaków, kosmówka ok, więc mam tylko odpoczywać, leżeć i za 2 tyg wizyta. Niestety w nocy znowu plamiłam :( tym razem jakby świeża krew, strasznie się martwię, rano już tylko brunatna wydzielina, odrobinę. Byłam rano w labo, zbadałam progesteron i jutro wyniki. Gin mówi, żebym luteiny nie brała, żeby tylko odpoczywać. Odstawiłam też małego od piersi, bo pierwsze plamienie było po karmieniu i teraz mam 2 kamienie zamiast cycków, mam nadzieję, że nie zrobi mi się jakieś zapalenie...

piszecie o bliźniakach... nam się marzą... mój mąż ma brata bliźniaka i mówi, że nie ma nic lepszego :) niestety i tym razem ciąża pojedyncza... może następnym razem... chcielibyśmy mieć 4 dzieci :)

Nadzieja1984 trzymam kciuki bardzo mocno. Ja synka karmilam 19 miesiecy i na ostatniej wiyzcie u ginekologa mialam z nim rozmowe o tym ze chcemy sie postarac o rodzenstwo dla malego. Doktor odradzal mi wtedy karmienie piersia bo mowil ze nieczesto ale zdarza sie że karmienie powoduje skurcze i moze dojsc do najgorszego. Dlatego od 4 miesiecy nie karmię synka. Bylo mi strasznie zal ale juz byl czas na to.

Mi jutro tez powinien sie zacząć 6 tydz. Z daty ostatniej miesiaczki sobie wyliczylam.

Dziewczyny czy Wy tez czujecie takie dziwne bole po bokach? I takie delikatne jak na miesiaczke? Czy tylko ja tak swiruje?

aneta to normalne jest- nie masz sie czym pzrejmowac..
nadzieja z tego co .pamietam ze studiow moga byc skurcze, plamienia i porobnienie. bedac w ciazy nie powinno sie karmic piersia.

ja ledwo zyje masakraaaaaaaaaaa

reklama
Kasia181 trzymaj sie :) ja bede niestety swirowac dopóki nie pójdę do lekarza a zalezy mi na wizycie akurat u tego lekarza wiec musze czakac ;)

Pamietam w pierwszej ciazy jak mnie strasznie mdlilo calymi dniami. Pojechanie gdzies autobusem albo samochodem to bylo staraszne. A od 2 trymestru juz byl spokoj wiec tego wam wszystkim zycze :)

Do góry