reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kassia -u mnie usg pewnie w polowie stycznia będzie wiec tez długo poczekam...blizniaki? Hehe dla mnie masakra...bo bym miała troje dzieci a to za dużo

reklama
huppymum ja mysle ze on zartowal bo on taki jajcarz jest. ja tez nie chcialabym- tez mam juz 5 letnia corke i teraz dwojka???????/ no ale jakby byly to coz co zrobic. modle sie zeby chociarz jedno tam bylo i roslo sobie :tak:

Jak dla mnie mogły by być i bliźniaki:) Myśleliśmy z mężem o trójce dzieci także byłoby idealnie, choć szanse pewnie niewielkie :)

Dzień dobry :)
Witam się z pracy. Ja byłam już na wizycie w poniedziałek, po to aby dała mi skierowanie na zbadanie progesteronu. Chciałam miec pewność, że jego wysokość nie zagrozi ciąży. Dała mi po prostu receptę na luteinę mówiąc, że i tak nie zaszkodzi więc biorę do następnej wizyty.
Zrobiła mi usg choć wiedziałam, że to za wcześnie (4tc) Wykryła małego mięśniaka na usg, o którym wcześniej nie wiedziałam. Mam nadzieję, że nie da o sobie znać podczas ciąży w dalszym jej etapie.
Dała mi tez skierowanie na 3x bHCG. Wczorajszy wynik to 71,0 mlU/ml co odpowiada 4tc wg norm lab, oby pięknie rosła :))

hej,
dziewczyny nie stresujcie się na zapas jak to będzie z dwójką bo z dwójką dzieci to jest jeszcze względny lajcik ;-) moje dzieci będą miały wakacje i cała czwórka w domu , zawsze dużo jeżdzimy w wakacje i aktywnie spędzamy czas a teraz nie będzie jak za bardzo i będę musiała sobie jakoś radzić.
Ja mam dwoje dzieci ze stycznia i dwoje z lipca, zdecydowanie fajniej się rodzi na lato tylko gorzej z połogiem w upalne dni no ale da się przeżyć, jak wszystko :tak:

moja wizyta za tydzień w czwartek, już odliczam dni...;-)

Nadzieja jak po wczorajszej wizycie???

Cześć dziewczyny ,
Jak dzisiaj samopoczucie ?
Kropka jak tez uwielbiam gorące kąpiele i prysznice , ale teraz przykręcam kranik, przynajmienj szybciej wychodzę [emoji1]

reklama
Witam nowe mamusie :)

Happymum- powodzenia na wizycie:)

Co do bliźniąt to ja mam siostrę blizniaczke :) i u nas w rodzinie dużo jest bliźniaków :) ale ja bym nie chciała mieć bliźniąt...

Do góry