reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ola- w ciąży można tantum verte na gardło, polecam też syrop z cebuli i czosnku.

Nadzieja- trzymam kciuki oby wszystko było dobrze.

Happymum- u mnie też wymioty :( wczoraj wieczorem tak mnie wymeczylo że dziś wszystkie mięśnie brzucha czuję...

reklama
ja rano badania robiłam, dosłownie tam padłam bo na czczo a ostatnio mam mega apetyt :) mdłości przeszły ale nadal pobolewa, i kręgosłup w aucie boli, a jestem jedynym kierowcą i obawiam się jak długo będę mogła prowadzić :/

Hej dziewczynki,
mam wyniki po wczorajszej krzywej, na szczęście wszystko w normie, chociaż to :sorry: , a dziś usg jestem masakrycznie zestresowana, naczytałam się w necie o pustych pęcherzykach płodowych i cały czas siedzi mi to w głowie, bo ogólnie to nie za wiele u mnie tych objawów ciążowych, zero mdłości, specjalnie senna czy zmęczona tez nie jestem. Wiec Jolcia, Happymum trochę wam zazdroszczę :-D
Co do wyniesienia się z forum, nie jestem za, zobaczcie ze cały czas dołączają kolejne mamuśki, a uważam ze im nas więcej tym raźniej.

Wydaje mi się że na fb jeszt za wcześnie... jak się już tu wszystkie zbidrzemy to można o tym pomyśleć.

Isiorek - ty dziś krzywą robiłaś?

Anipo - super wieści:) świetnie ze z cukrem ok:) z chęcią oddam Ci to rzygajace samopoczucie ;)

Babina- witaj :) gratuluję pozytywnego testu :)

To może kilka slow.

Mam 31 lat i to moja druga ciąża, mam 14 miesiecznego syna i udalo się znowu :)
Jak narazie jestem przerażona faktem ze znow trzeba będzie przechodzić wszystko od początku,tym bardziej ze mikolaj jest jeszcze mały, ale jakoś sobie poradzimy.

reklama
No w sumie fakt, trzeba z fb poczekać:) Ola - na gadło możesz Uniben. To dokładnie to samo co tantum verde ale tańsze;)

Do góry