reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ola- w ciąży można tantum verte na gardło, polecam też syrop z cebuli i czosnku.

Nadzieja- trzymam kciuki oby wszystko było dobrze.

Happymum- u mnie też wymioty :( wczoraj wieczorem tak mnie wymeczylo że dziś wszystkie mięśnie brzucha czuję...

reklama
ja rano badania robiłam, dosłownie tam padłam bo na czczo a ostatnio mam mega apetyt :) mdłości przeszły ale nadal pobolewa, i kręgosłup w aucie boli, a jestem jedynym kierowcą i obawiam się jak długo będę mogła prowadzić :/

Hej dziewczynki,
mam wyniki po wczorajszej krzywej, na szczęście wszystko w normie, chociaż to :sorry: , a dziś usg jestem masakrycznie zestresowana, naczytałam się w necie o pustych pęcherzykach płodowych i cały czas siedzi mi to w głowie, bo ogólnie to nie za wiele u mnie tych objawów ciążowych, zero mdłości, specjalnie senna czy zmęczona tez nie jestem. Wiec Jolcia, Happymum trochę wam zazdroszczę :-D
Co do wyniesienia się z forum, nie jestem za, zobaczcie ze cały czas dołączają kolejne mamuśki, a uważam ze im nas więcej tym raźniej.

Wydaje mi się że na fb jeszt za wcześnie... jak się już tu wszystkie zbidrzemy to można o tym pomyśleć.

Isiorek - ty dziś krzywą robiłaś?

Anipo - super wieści:) świetnie ze z cukrem ok:) z chęcią oddam Ci to rzygajace samopoczucie ;)

Babina- witaj :) gratuluję pozytywnego testu :)

To może kilka slow.

Mam 31 lat i to moja druga ciąża, mam 14 miesiecznego syna i udalo się znowu :)
Jak narazie jestem przerażona faktem ze znow trzeba będzie przechodzić wszystko od początku,tym bardziej ze mikolaj jest jeszcze mały, ale jakoś sobie poradzimy.

reklama
No w sumie fakt, trzeba z fb poczekać:) Ola - na gadło możesz Uniben. To dokładnie to samo co tantum verde ale tańsze;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry