reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kropka myślę że można ...aczkolwiek ja to bym się wstrzymala do wizyty u gina ... jak będzie wszystko ok i będzie ochota to mozna dzialac a co ;-) kiedy wizyta u ciebie ?

U mnie to libido tak na minusie ze az slabo hehe no nie dam rady normalnie ;-)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kropka mozna,podobno nawet to zdrowe...my tam w pierwszej ciazy czesto ale bardziej delikatnie niz zwykle...teraz tez jak juz to raczej na spokojnie

hej :) libido to jest największe w drugim trymestrze..u mnie jakaś obawa narazie przed tym, może dlatego, że mnie boli wszystko...ale też nie mam głowy do niczego, nawet zapizuje sobie wszystko a i tak zapominam ;)

trzymajcie kciuki bo udało mi się zarejestrować do rodzinnego i może uda się badania zrobić na skierowanie :-( bo inaczej to masakra

No moj mnie meczy....ja tez mam ochote....ale troche sie boje ;-)
No moze dzis zaszaleje :-D:-D
anula- do wizyty jeszcze Troche zostalo w przyszla srode 16/12 ehhh.....

Isiorek-trzymam kciuki...ja w pierwszej ciazy do ostatniego dnia ciagle mialam ochotę.
Kropka-próbuj delikatnie albo zadzwon z pytaniem do lekarza

hej!!!!!!!!!!!
z tym seksem to mozna tylko nie hardcore :p
u mnie jutro wizyta- usg pewnie nie bedzie bo jeszcze za wczesnie ale leki dostane bo sie koncza i zwolnienie wypisze bo mam taka prace ze od razu ma zwlnienie musze isc z powodu warunkow szkodliwych.

milego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Anpio- Ty też po cukrzycy? Ja krzywą robię za tydzień nie wiem jak wypije ten lep:( jak na wszystko co słodkie mam efekt zwrotny:( masz jakiś sposób na wypicie glukozy?

Jeśli lekarz nie zabroni to można się kochać... i co z tego jak u mnie libida brak :/

Ann- daj znać jak będziesz po wizycie.

Jestem głodna ale w mojej pełnej lodowce nie ma nic na co mam ochotę bo szczerze to na nic :/

reklama
Do góry