Dzięki dziewczyny dziś mam wizytę u ginka i liczę na słowa otuchy bo jak narazie to masakra łykam nospe jak jest bardzo źle, ciągle sprawdzam czy nie plamie, boli i ciągnie i mdli non stop skurcze łydek i całe noce nie przespane. Pierwszą ciążę było spoko ale to 7 lat temu a człowiek nie młodnieje choć może i inaczej podchodziłam, leżałam, rozpieszczałam się itp. a teraz nikt za mnie nie zrobi dziecko się samo do szkoły nie wyprawi dobrze, że przynajmniej mąż sobie śniadanie sam kupi
co do pamiątek to właśnie odkopałam skrzynkę córki - mam tam pierwsze śpioszki, skarpetki itp, pamiątki z chrztu, życzenia, no i pamiętnik z ciąży zdjęcia usg, moje zapiski, fajnie się czytało po latach z pierwszego roku mam też pamiętnik córki ze zdjęciami
co do pamiątek to właśnie odkopałam skrzynkę córki - mam tam pierwsze śpioszki, skarpetki itp, pamiątki z chrztu, życzenia, no i pamiętnik z ciąży zdjęcia usg, moje zapiski, fajnie się czytało po latach z pierwszego roku mam też pamiętnik córki ze zdjęciami