reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Pierwsza ciaza jest piekna bo wszystko jest takie nowe ;) druga jest trudniejsza i chyba bardziej sie czaka nanpierwsze obiawy i kopniaki

Witajcie dziewczyny.
Mam pytanko odnośnie wzrostu bety bo nie wiem czy wszystko ok... Jestem po 3 transferze, 2 poprzednie to ciąża biochemiczna
Moja beta
10 dpt - 210,6
12 dpt - 539,9
14 dpt - 1413
Powiedzcie mi czy to wzrasta dobrze i czy dobrze to rokuje, bo mam nadzieję że zapiszę się do was Sierpnióweczki:)

super betka, ja mam wizytę w środę . Lekarz powiedział że będzie już widać pęcherzyk więc czekam z niecierpliwościa

Dziewczyny ja tak czekam z ta wizyta, już się nie mogę doczekać taka prawda. Jej jeszcze półtora tygodnia chciałam zaczekać. Tylko czy wytrzymam tyle.

Nikaaa witaj i gratuluję ciąży :-) na kiedy wypadałby ci termin?

Ann_ według moich obliczeń to kolo 7 sierpnia, ale więcej się dowiem na wizycie.
Teraz na wizycie bedzie 19 dzień po transferze więc pewnie serducha jeszcze nie będzie, ale pęcherzyk już napewno, mam nadzieję że wszystko ok.
Przy poprzednim transferze mialam ciąże biochemiczna beta ze 153 spadła na 84 i póżniej już malała.
Ale tak wysokiej bety jak teraz to jeszcze nie miałam

Nikaaa-z beta nie pomoge bo nie znam się :)
Ja wizyte mam za 5 dni :) dzień wcześniej maly ma wizytę w szpitalu u logopedy....zobaczymy czy jest poprawa

reklama
Do góry