reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Witam! Siedzę i myślę czy jest już grupa sierpniowych mam na forum... a tu już 65 stron zapisanych! No nie będę się oszukiwała że nadrobię:) W poniedziałek ujrzałam na teście 2 kreseczki. Oczywiście test powtórzyłam we wtorek i w czwartek;) Na bete nie idę, żeby się dodatkowo nie stresować. Wizytę u gina mam 15.12. i mam nadzieję usłyszeć już małe serduszko. Oczywiście ciąge biegam do toalety sprawdzać czy nie dostałam jednak okresu... Kurcze powiem Wam że to moja druga ciąża i boję się jak cholera... i to kurcze początek a mi hormony szaleją jak diabli i ciągle płaczę:/

Witaj Madzix gratki!
Kiedy miałaś ostatnią @?
A ile ma Twoje pierwsze dzieciątko?

reklama
Dziewczynki moje kochane!
Ja dolegliwości mam mało, czasem poboli mnie troszkę jak na @ i spać mi się chce, ale żadnych mdłości nie mam, w pierwszej ciąży też nie miałam :-D
Mam nadzieję, że tak zostanie :-D
Wizytę mam dopiero 28.12 to będzie wtedy 7 tydzień więc idealnie serducho powinnam usłyszeć.
Za tydzień zrobię sobie betkę, żeby zobaczyć czy ładnie przyrasta :-)

Miłego popołudnia dla wszystkich!

Życzę wysokiej betki Karolanka:) no i oczywiście mocnego bicia serducha, Tobie( WAM bo przecież w brzusiu też jest człowieczek) również miłego dzionka

Nareszcie podjęłam bardzo ważną decyzję, w końcu wybrałam przychodnię i lekarza prowadzącego ciążę. Wizyta za tydzień w sobotę. Mam nadzieję, że nie będę żałować. Zazdroszczę dziewczynom, które już miały za sobą pierwszą ciążę i mają sprawdzonego lekarza.

Witam wszystkie sierpniowe Mamuśki i gratuluje. Czy mogę dołaczyć? :) Mam na imię Asia i mam 28 lat, dzisiaj zobaczyłam na teście piękna gruba krechę po tym jak @ spóźnia się 3 dzień. Wstępny termin z kalkulatora internetowego mam na 12.08.16 ale zobaczymy co powie ginekolog. Nie będę bardzo aktywna bo mam w domu pod opieka 9 miesięcznego synka ;) ale w miare wolnego czasu będę Was podczytywać bo razem raźniej będzie iść przez te 9 miesięcy. Pozdrawiam :)

Enidka gratuluję ciąży i witaj :-)

Okasia ja mam sprawdzonego lekarza w Polsce ale co z tego jak i tak ta ciążę będę prowadziła w Niemczech :-/

Ann myślę, że w Niemczech jednak jest inny poziom opieki zdrowotnej, a przynajmniej jakiś poziom kultury osobistej lekarzy. Spędziłam tydzień nad wyborem lekarza, a i tak nie wiem czy dobrze wybrałam. Ja nie jestem zbytnio wymagająca, po prostu nie chcę być źle traktowana ani obrażana. Kompetencji przecież i tak nie sprawdzę

Okasia to czego wymagasz jest całkiem naturalne i nie są to duże wymagania. Także życzę Ci aby wybór był trafiony, a ty w pełni usatysfakcjonowana :tak:
Pamiętaj, że ja idę do polskiego lekarza hehe, nie mam wyboru za dużego więc będę musiała być zadowolona z tego jaki jest.

reklama
Do góry