reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ann_ - tak ze względu na tą cukrzycę w ciąży z A.
Happymum- jestem taka szczęśliwa, że mogłam zobaczyć to maleństwo i usłyszeć serduszko :-D

Ola
Ja do lekarza wybieram sie w srode. Bedzie to dokladnie 5 tydzien 3 dzien. Mam nadzieje ze juz cos uda sie zobaczyc :-)

Ann
Dzieki za pomoc w suwaczku :)

happymum
Zaskoczylaś mnie ta wiadomościa o blizniakach.:szok: :-)

Ogólnie dziewczyny mam problem z poruszaniem sie po forum na telefonie :crazy: myslałam ze istnieje wersja na telefon a tymczasem mam to co na kompie. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...

Hello laski!
Ja dzis dogorywam w pracy. Boli brzusio :/ wczoraj po popołudniu to samo... Dzidzius sobie gniazdko wije pelna para :-)
Pozniej sie odezwę i moze tez rozkminie jakis suwaczek? :)

Hej sierpniówki
My już nie śpimy. Synek ciągnie mnie za rękę do zabawek, nie daje mi nawet polezec w łóżku. Eh

Dziś przynajmniej nie płakał w nocy. Dostał smoka więc wstałam dwa razy i ładnie spał do rana.

Kropka to miłego dnia w pracy :-)

Dziewczyny to jeśli chcecie założę dzisiaj ten wątek gdzie będzie lista mam. Na razie tak jak pisaliśmy, że po kolei, a potem Jolcia zrobi tabelkę jak będzie już nas dużo za miesiąc, po świętach ok. To napiszcie o sobie do mnie na priv ja wtedy wstawię te informacje w jednym poscie. Nick, planowana datę porodu, wiek, miasto chyba tyle na razie wystarczy. Potem można dodać płeć i imię dziecka co?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie z rana ;)
Ann świetny pomysł z ta tabelka. Mimo że przeczytałem wszystkie posty niewiele pamiętam więc fajnie jak najważniejsze informację będą jednym miejscu.

Do góry