reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ok mam.
Jolcia problem u mnie i pewnie u ciebie też, polegał na tym że moje stare suwaczki miały ten URL. Jak zrobiłam je od nowa i wkleiłam to się udało.
spróbuj.

Justi musisz wejsc na panel urzytkowina (swój jest on na gorze w prawym rogu) i tam wybierasz edytuj sygnaturę. Tam wstawisz link i zatrwierdzasz. Wtedy będzie się pojawiał pod każdym twoim postem ;-)
Dobrze. Najważniejsze jest pozytywne myślenie, a reszta sama się zrobi. Piąteczka też mam 25 lat ;-)

reklama
Ola-wiem że duże stezenie hcg czesto oznaza ciąże mnogą...nie zawsze ale często , mi dzień przed @ wyszła prawie niewidoczna...zazwyczaj w twrminia @ a nawet,dzień,dwa dni po jeszcze blade wychodzą:)

widać suwaczki? zastanawia mnie czemu na suwaczku mam 5tc a wszedzie indziej 6tc?

Musicie mieć usunięte z przodu i na końcu URL żeby było tylko img.

Happymum 6 tydzień to np 5t1d a tak powinno być na suwaczku

reklama
Do góry