reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ann_ - tak ze względu na tą cukrzycę w ciąży z A.
Happymum- jestem taka szczęśliwa, że mogłam zobaczyć to maleństwo i usłyszeć serduszko :-D

Ola
Ja do lekarza wybieram sie w srode. Bedzie to dokladnie 5 tydzien 3 dzien. Mam nadzieje ze juz cos uda sie zobaczyc :-)

Ann
Dzieki za pomoc w suwaczku :)

happymum
Zaskoczylaś mnie ta wiadomościa o blizniakach.:szok: :-)

Ogólnie dziewczyny mam problem z poruszaniem sie po forum na telefonie :crazy: myslałam ze istnieje wersja na telefon a tymczasem mam to co na kompie. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...

Hello laski!
Ja dzis dogorywam w pracy. Boli brzusio :/ wczoraj po popołudniu to samo... Dzidzius sobie gniazdko wije pelna para :-)
Pozniej sie odezwę i moze tez rozkminie jakis suwaczek? :)

Hej sierpniówki
My już nie śpimy. Synek ciągnie mnie za rękę do zabawek, nie daje mi nawet polezec w łóżku. Eh

Dziś przynajmniej nie płakał w nocy. Dostał smoka więc wstałam dwa razy i ładnie spał do rana.

Kropka to miłego dnia w pracy :-)

Dziewczyny to jeśli chcecie założę dzisiaj ten wątek gdzie będzie lista mam. Na razie tak jak pisaliśmy, że po kolei, a potem Jolcia zrobi tabelkę jak będzie już nas dużo za miesiąc, po świętach ok. To napiszcie o sobie do mnie na priv ja wtedy wstawię te informacje w jednym poscie. Nick, planowana datę porodu, wiek, miasto chyba tyle na razie wystarczy. Potem można dodać płeć i imię dziecka co?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie z rana ;)
Ann świetny pomysł z ta tabelka. Mimo że przeczytałem wszystkie posty niewiele pamiętam więc fajnie jak najważniejsze informację będą jednym miejscu.

Do góry