reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny, nadal nie mogę pozbyć się przeziębienia. Biorę *spam*, tabletki do ssania na gardło, herbata z cytryną i miodem pijam litrami, robię inhalacje, a jest tak samo jak 4 dni temu :/ Mam nadzieję, że nic więcej się z tego nie rozwinie.

reklama
Olu, no właśnie nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba, kupiłam dziś imbir i popijam z cytryną, pigwa też już była grana. A syrop z cebuli i z buraka to moja zmora z dzieciństwa i jakoś nie potrafię :no: Ale jak to cholerne przeziębienie potrwa jeszcze trochę to pewnie się skuszę.

Jestem po wizycie :) jestem w 6t5d ciąży :) jak nic lipcowe dzieciatko :) ale jak pisałam zostanę z Wami, choć na lipcowych mamach też się będę udzielać co by być na bieżąco z badaniami etc :) termin porodu mam na 20.07 :) słyszałam serduszko pięknie biło! miałam łzy w oczach :) moje maleństwo :) Naspępna wizyta za 2 tygodnie i wtedy lekarz założy mi kartę ciąży i da skirowanie na krzywą cukrową blee.. na samą myśl o tym słodziuchu robi mi się niedobrze... no nic jak trzeba to trzeba! muszę dać radę wytrzymać 2 godziny!

Piękne suwaczki macie :)

Okasia może niedługo przejdzie. Mówi się że Przeziębienie trwa 7 dni ;-)

Ola staraj się edytować posty jeśli nikt nie zdąży nic napisać pod twoim postem :-)

reklama
Do góry