reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny, nadal nie mogę pozbyć się przeziębienia. Biorę *spam*, tabletki do ssania na gardło, herbata z cytryną i miodem pijam litrami, robię inhalacje, a jest tak samo jak 4 dni temu :/ Mam nadzieję, że nic więcej się z tego nie rozwinie.

reklama
Olu, no właśnie nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba, kupiłam dziś imbir i popijam z cytryną, pigwa też już była grana. A syrop z cebuli i z buraka to moja zmora z dzieciństwa i jakoś nie potrafię :no: Ale jak to cholerne przeziębienie potrwa jeszcze trochę to pewnie się skuszę.

Jestem po wizycie :) jestem w 6t5d ciąży :) jak nic lipcowe dzieciatko :) ale jak pisałam zostanę z Wami, choć na lipcowych mamach też się będę udzielać co by być na bieżąco z badaniami etc :) termin porodu mam na 20.07 :) słyszałam serduszko pięknie biło! miałam łzy w oczach :) moje maleństwo :) Naspępna wizyta za 2 tygodnie i wtedy lekarz założy mi kartę ciąży i da skirowanie na krzywą cukrową blee.. na samą myśl o tym słodziuchu robi mi się niedobrze... no nic jak trzeba to trzeba! muszę dać radę wytrzymać 2 godziny!

Piękne suwaczki macie :)

Okasia może niedługo przejdzie. Mówi się że Przeziębienie trwa 7 dni ;-)

Ola staraj się edytować posty jeśli nikt nie zdąży nic napisać pod twoim postem :-)

reklama
Do góry