reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Witam wszystkie panie:)
Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć :) Dzisiaj zobaczyłam dwie kreski na teście, który zrobiłam 2 dni przed spodziewaną miesiączką , ale umierałam już z ciekawości. Jednak do swojego stanu podchodzę z dużym dystansem i nie ulegam przesadnej euforii, a stoją za tym moje przykre doświadczenia. W czerwcu przeszłam łyżeczkowanie, w 9tc- okazało się że to puste jajo płodowe. To już był u mnie drugi taki przypadek - przed 5 laty przeżyłam to samo. W 2012 roku urodziłam zdrowego chłopca. Mam nadzieję , że i teraz wszystko potoczy się dobrze. Po poronieniu zrobiłam trochę badań, które wykluczyły jakieś nieprawidłowości z mojej strony. Teraz postanowiłam poczekać z wizytą u gina do czasu, kiedy na usg powinien być widoczny zarodek z bijącym serduszkiem. Myślicie, że w 8 tc będzie ok?czy może lepiej skontaktować się z lekarzem wcześniej?

Pozdrawiam

Jolcia już wiem co miałaś na myśli z tym wklejeniem suwaczka :-(

Mammyblue po pierwsze gratulacje pozytywnego testu i mam nadzieję że będziesz tu do sierpnia. Najważniejsze jest pozytywne myslenie i musi się dobrze skończyć :-)

Myślę że 8-9 tydzień na usłyszenia serca już powinien być wystarczający czas.

Jola no i ja nie mogę dodać tego suwaczka. Robię tak jak tam napisane. Dodaje bez URL i itak nic. :-/ i widziałam w wątku że nie my pierwsze mamy problem.

Ola a kożystasz z komputera czy apki na telefonie? Bo na apce nie widać suwaczków pod postami. Jak wejdziesz na komputerze na forum to pod postami są suwaczki np z datą porodu albo wiekiem dziecka. Każdy robi jaki chce ;-)

reklama
Witajcie :)
Wszystko wskazuje na to że jestem w ciąży. Testy pokazuja dwie kreski :) Objawy ciążowe tez sie pojawiły. Pierwszy test robiłam 6 dni przed terminem miesiączki i juz pokazał sie bladzioch. Kolejny powtórzyłam po 3 dniach i kreska byla juz wyrażniejsza. Jest to moja druga ciaża. Poprzednia straciłam we wrześniu :( Mialam zabieg łyzeczkowania. Odczekalismy jeden cykl i sie udało. Wizyte u ginekologa mam w środę. Mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze.
Bedzie mi bardzo miło jesli bede mogła dołączyc do waszej grupy. :-)

rfxgvfxma0ujye1k.png

Do góry