reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczęta wrzucę fotkę obiecuję,ale jestem w rabocie więc nie mogę, wrzucę dzisiaj wieczorkiem lub jutro przed pracą.
Dzisiaj mam zaplanowaną wcześniej wizytę u gina,więc myślę, że da mi jeszcze skierowanie na betę.

Miłego dzionka wszystkim!

reklama
Karolanka super, czekalysmy na dobre wieści. Gratulacje :-D

Kropka fajnie ze masz juz ustalone usg. I gratuluję testu ;-)

No i kolejny tydzień
Weekend minął szybko. Za dwa i pół tygodnia jedziemy do Polski a wtedy święta i zleci do stycznia szybko. W święta pewnie u nas się rodzina dowie bo inaczej przez tel trzeba będzie mówić. I tak drinkowanie rodzinne mnie zdradzi. Raczej nie drinkowanie.
Synkowi wychodzą 3 i 4 i mega jeczacy więc mąż nie wyspany do pracy poszedł bo płakał w nocy i bez syropku się nie udało zasnąć.

Udanego dnia w pracy dziewczyny :-) i niech wam szybko lecą godziny nie przemeczajcie się :-)

Kropka my 18

Fluttershy Mi właśnie mąż umowil wizytę na 17 grudnia. Ja w swoim przypadku nie chciałam wcześniej bo chce usłyszeć od razu serce. Choć nie wiem czy i tak nie będzie za wcześnie na takie emocje. Jednak później się nie da bo właśnie 18 jedziemy a po powrocie to dopiero 11 stycznia bym mogła iść a to już późno.

Karolanka gratulacje :)

Kropka Ale super elektroniczny test:)

AAnn_- współczuję ząbkowanie. Na szczęście A. już dawno wyszły ząbki i to razem z 5:) i przeszła to w miarę bezboleśnie :)

Happymum - łącze się z Tobą w tych mdłościach, myślałam że zalicze dziś pierwsze bleee... A. od 7:20 szaleje więc musiałam wstać... ookropnie się czuję :( a tu muszę obiad gotować i ogarnąć dom :/

A i jeszcze dziś gin cieszę na tą wizytę :) Miłego dnia :)

Ps. U mnie to chyba już jakoś 7 tc, wg @. Muszę sobie jakiś suwaczek ustawić :)

reklama
Do góry