reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczęta wrzucę fotkę obiecuję,ale jestem w rabocie więc nie mogę, wrzucę dzisiaj wieczorkiem lub jutro przed pracą.
Dzisiaj mam zaplanowaną wcześniej wizytę u gina,więc myślę, że da mi jeszcze skierowanie na betę.

Miłego dzionka wszystkim!

reklama
Karolanka super, czekalysmy na dobre wieści. Gratulacje :-D

Kropka fajnie ze masz juz ustalone usg. I gratuluję testu ;-)

No i kolejny tydzień
Weekend minął szybko. Za dwa i pół tygodnia jedziemy do Polski a wtedy święta i zleci do stycznia szybko. W święta pewnie u nas się rodzina dowie bo inaczej przez tel trzeba będzie mówić. I tak drinkowanie rodzinne mnie zdradzi. Raczej nie drinkowanie.
Synkowi wychodzą 3 i 4 i mega jeczacy więc mąż nie wyspany do pracy poszedł bo płakał w nocy i bez syropku się nie udało zasnąć.

Udanego dnia w pracy dziewczyny :-) i niech wam szybko lecą godziny nie przemeczajcie się :-)

Kropka my 18

Fluttershy Mi właśnie mąż umowil wizytę na 17 grudnia. Ja w swoim przypadku nie chciałam wcześniej bo chce usłyszeć od razu serce. Choć nie wiem czy i tak nie będzie za wcześnie na takie emocje. Jednak później się nie da bo właśnie 18 jedziemy a po powrocie to dopiero 11 stycznia bym mogła iść a to już późno.

Karolanka gratulacje :)

Kropka Ale super elektroniczny test:)

AAnn_- współczuję ząbkowanie. Na szczęście A. już dawno wyszły ząbki i to razem z 5:) i przeszła to w miarę bezboleśnie :)

Happymum - łącze się z Tobą w tych mdłościach, myślałam że zalicze dziś pierwsze bleee... A. od 7:20 szaleje więc musiałam wstać... ookropnie się czuję :( a tu muszę obiad gotować i ogarnąć dom :/

A i jeszcze dziś gin cieszę na tą wizytę :) Miłego dnia :)

Ps. U mnie to chyba już jakoś 7 tc, wg @. Muszę sobie jakiś suwaczek ustawić :)

reklama
Do góry