reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hello! Dziś zrobiłam test do kliniki :) wiem wiem wcześnie sie obudziłam :) Zależało mi bardzo na "tym" teście... Zalazł mi za skore... I bardzo chciałam zobaczyć wynik :). I oto on. Dziś dzwonię do kliniki i szpitala... Zobaczymy co dalej :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1448852295.604539.jpg :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448852295.604539.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448852295.604539.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 74
Kropka-gratuluję! Jej jak się ciesze...
Ja nie spie ale wstać nie mogę...okropnie mnie mdli od rana...
Kurcze umowilam się z moim S. Ze do świąt nie mówimy o Ciąży ale juz mnie kusi strasznie ;)

Ja dzwońilam do kliniki :) Cieszą sie i gratulują. Planowane usg na 16/12 mówią ze troche szybko moze poczekać do stycznia ale ja mowię ze chce wcześniej. Tymbardziej ze miałam 2 zarodki. W sumie i tak pójdę w Pl :) jeszcze raz...
Teraz czekam na tel ze szpitala z konkretna data i godz :) tego usg :)
Ja nie wiem wkoncu czy mam jakieś mdłości czy se wkręcam.... Moze poprostu emocje? Pewnie jak będę miała takie normalne mdłości to da sie je odróżnić nie :) Ok DZis zaczynam 6 tc czyli według kalendarza 5t 0d lub 5t1d - dziwne to takie :)

reklama
Moze jakiś kalendarz założymy czy cos? Kiedy miałyście ostatnia @? Bo mi sie wydaje ze mniej więcej miałyśmy w tym samym czasie.... W którym tyg teraz jesteście?

Do góry