reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?
Moje dziecię nie daje mi siedzieć, jak tylko to zrobię zaczyna napierać głową na żebra, no masakra jakaś :(

reklama
Mój coś dzisiaj On żołądek haczy :)

Ostatnia miesiaczka 6.11.15

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

A no tak myślałam, że coś mi się nie zgadza:) Ja miałam 3. 11.15 :) Pewnie czujesz ruchy głównie po bokach? Było tu chyba jeszcze kilka dziewczyn z położeniem innym niż główkowe, czy wasze maluchy obróciły się?
Ostatnio była mowa o kaszy mannie, a ja dziś zrobiłam makaron ze śmietaną i twarogiem :) Smak szkolnych obiadów :)

Mój jest poprzecznie ułożony w tej chwili a był posladkowo. Oby się obrócił :)

Ja dziś placki po wegiersku :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Ja mam strój dwuczęściowy ale tankini czy jak się to nazywa taka koszulka i majtki. Jednoczęściowy odpada bo chyba bym się posikala zanim bym go zdjela.

Moja mama poleciała dziś do domu. Szkoda że ten czas tak szybko zlecial. Mąż od dziś na stoczni i będzie w weekendy a wypływa jakoś koło 15.06 i wróci na początku sierpnia. Ja mam w planach w czerwcu do polski pojechać. Kuzynka jedzie i się z nią zabiorę nie będę musiała sama prowadzić więc pewnie będę spać połowę drogi. Ale do 23 czerwca jeszcze kawał drogi. Wtedy to już będę się toczyć hahaha

Mamakulka jeśli leży poprzecznie to pewnie niedługo ułoży się tak jak trzeba, już w ciąży z córką czytałam dużo na ten temat, a to dobry zwiastun. Mój jak ma obrócić się niech to robi teraz, jakoś boję się owinięcia pępowina i innych strasznych rzeczy...

Jezu weź mnie nie strasz bo zaraz zacznę panikować hehe :) aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytałam "strasznych rzeczy"

No takimi dobra sprawa ale w zeszłym roku nie znalazłam fajnego. Może w tym się uda :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Hej Dominiko a czemu l4 nie? Nie chcą dać czy jak?
Dziewczyny no mnie jakoś rusza się ale tak delikatnie ze mało czuje inny raz intensywnie inny wogole chyba... A ostatnio po nerach ból czuje...
Papercut pranie białe również bez plam czyli wygotowanie i czyszczenie chyba podzialalo :-D

Moje malenstwo jest glowka w dole :) a dzisiaj mialam pare razy taki ucisk na pecherz, ze zgielam sie I sama do siebie mowilam ała, nie bylo to mile, ale nie pogniewalam sie na tego szkraba;)

Asiunia to podobnie u nas, bo ja mialam @ 2.11.15 a termin mam na 9.08 zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce:)
Wcale nie mialabym nic przeciwko, jakby corka chciala sie urodzic troche wczesnie:) syna przenosilam to masakra, meczarnia, wywolywanie porodu I to czekanie :/ Nie chce juz tak...

reklama
No ja się boję wywoływania bo jak nagle złapie to nie masz wyboru i rodzisz a jak wywołują to czekasz na wyrok hehe

Mnie też kopał syn po pecherzu i faktycznie nie miłe ale wolałam to niż brak jakichkolwiek ruchów :D

Ja mam 11.08 urodziny z om 12 08 termin a z usg 08.08 ciekawe czy będę miała prezent :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Do góry