reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja z aplikacji korzystam.

W tym słońcem to chodzi min o witaminę d3 żeby dziecko za dużo jej nie otrzymało w łonie matki bo za szybko rozwija się kosciec.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

reklama
Papercut bardzo dziękuję :) poprostu na telefonie nie dało się tego znaleźć. . Wezszlam normalnie przez kompa i bylo:))

Chodzi o to ze że słońca się nie kotroluje ile tego tam wejdzie tej witaminy :D i żeby ciemiaczko się za szybko nie zroslo i takie tam.

Kurde ale mam lenia koszmarnego. W sumie nie mam nic do roboty ale przydało by się chociaż zewnętrznie ogarnąć bo leżę rozczochrana na kanapie ;)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

a ja zaraz zwlekam sie do internisty pozniej jeszcze po blat do kuchni jedziemy a tez mam lenia jak nie wiem, jestem koszmarnie niewyspana i widze, ze jest goraco i jak to baba nie mam sie w co ubrac :D

wena jak na stronie to nie pomoge ja tylko z apki korzystam

hchy90bv68bkny13.png

No ja też z aplikacji tylko .

Ja w zeszłym roku nakupowalam sukienek takich luźnych to teraz jak znalazł na taką pogodę i z brzuchem :) atakowałam teraz lumpeksy ale u nas w mieście sam szajs niestety.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

reklama
Do góry