reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny może mam głupie pytanie, ale może któraś z was chodzi na basen lub wybiera się tam.Jaki strój kąpielowy zakładacie? Byłam wczoraj z córcią nad morzem, woda cieplutka koło 17 stopni i tak się zaczęłam zastanawiać w co się latem wystroję. Z plażą mam mniejszy problem - jakaś tunika lub ponczo, ale zastanawiam się czy iść na basen w stroju dwuczęściowym.

Magica -Ja chodzę czasem.. w jednoczesciowym:))

Jak ze stronki pisze to pasek się pojawia..jak z apki to nie..

reklama
A teraz

p19uskjomlklla0e.png

Magica -Ja chodzę czasem.. w jednoczesciowym:))

Jak ze stronki pisze to pasek się pojawia..jak z apki to nie..

Mój jednoczęściowy sprzed ciąży kończy się gdzieś pod cyckami;) musze się szybko z córcia wybrać na ten basen póki brzuch nie jest aż tak wielki i nie straszy;)

niunia - ale Ty masz cały czas suwaczki, tylko na niektórych telefonach w aplikacji suwaczków w sygnaturze nie widać wogóle, tylko w komputerze :yes: u mnie w telefonie żadnych suwaczków nie widać, a w komputerze widać.

ale ostatnio się rozpisałyście :-) :) staram się byc na bieżąco, ale coś ciągle jestem w niedoczasie, z niczym nie mogę zdążyć. jeszcze mam troche pracy. miałam nadzieję na L4 wkrótce, ale chyba na razie moje nadzieje się rozwiały... :baffled::sad:

Ja też wstawiłam sobie nowy suwaczek :) Mamakulka a jak ty obliczasz tygodnie bo zdaje się masz termin po mnie a Twój suwaczek jakoś szybciej biegnie :)

reklama
Do góry