reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
25+2 wcześniej nic nie czuł i tylko marudzil . Ale u mnie sytuacja utrudniona bo mam tłuszczyku sporo i łożysko na przedniej ścianie tak umiejscowione , poza tym mąż niecierpliwy i trzymał 3 sekundy i gdakal.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
No nieśmiały Ja czuję juz teraz praktycznie cały dzień ale otoczenie musi poczekać na razie. Ale najważniejsze , że czuje ja
papercut
z tym lozyskiem to czytalam ze utrudnione ale tak to tez jest jak sie nie umie wyczuc, moja przyjaciolka jak chciala poczuc kladla dlonie na sekunde odrywala i gdzieindziej kladla i tak w kolko i sie wsciekala
pewnie, ze najwazniejsze, ze ty czujesz, niech otoczenie poczeka na impreze w brzuchu to i obcy na ulicy przez koszulke zobacza
pewnie, ze najwazniejsze, ze ty czujesz, niech otoczenie poczeka na impreze w brzuchu to i obcy na ulicy przez koszulke zobacza
Mamakulka
No właśnie dlatego musi być chłop cierpliwy.
A jak u Was wygląda z dotykanie brzucha przez obcych ? W sensie znajomych itp? Wkurza Was to? Ja np wole jak się ktoś zapyta czy może a nie maca od razu bez cześć .
A jak u Was wygląda z dotykanie brzucha przez obcych ? W sensie znajomych itp? Wkurza Was to? Ja np wole jak się ktoś zapyta czy może a nie maca od razu bez cześć .
papercut
jesli chodzi o moja przyjaciolke babcie mame i ciocie to bez problemu widze, ze sa tak zajarane ze dzidzia bedzie ze nie moga sie powstrzymac a reszta mnie drazni wole jak sie ze mna pogada jak z czlowiekiem potem o ciazy i potem za zgoda dotknac a nie jak jakis inkubator wymacac
beata0526
Potem bedzie tylko gorzej, wielki brzuch I upaly
Ja nie lubie jak ktos leci do brzucha z lapami, Moze dlatego, ze sama tego Nie robie. Byl taki filmik na fb jak wszyscy do babki brzucha z lapkami, a ona sie wkurzyla I zaczela ich macac, babke za cycki a faceta za jajca Moze to ogladalyscie
Ja jak leze I drapie lekko w bok brzuszka to za chwile w tym miejscu takie pukanie uwielbiam to
Zastanawia mnie jedno, bo ponoc Nie wolno dlugo lezec na plecach, a ja tak lubie nawet tak spac.
Wy spicie na bokach?
Ja nie lubie jak ktos leci do brzucha z lapami, Moze dlatego, ze sama tego Nie robie. Byl taki filmik na fb jak wszyscy do babki brzucha z lapkami, a ona sie wkurzyla I zaczela ich macac, babke za cycki a faceta za jajca Moze to ogladalyscie
Ja jak leze I drapie lekko w bok brzuszka to za chwile w tym miejscu takie pukanie uwielbiam to
Zastanawia mnie jedno, bo ponoc Nie wolno dlugo lezec na plecach, a ja tak lubie nawet tak spac.
Wy spicie na bokach?
Mamakulka
Haha nie widzialam tego filmu , musze poszukać
Ja staram się zapiąć na boku, mam tą poduszke ciążowa wiec jest łatwo ale podczas przekrecania się na prawy bok zazwyczaj zostaje na plecach i tak spie. Niby się nie powinno ale czytałam gdzieś ostatnio , że przecież się nie panuje podczas snu nad tym i jeśli mamie tak wygodnie to maluchowi tez Zresztą jak tu film obejrzeć? Ja na boku nie umiem ;p
Ja staram się zapiąć na boku, mam tą poduszke ciążowa wiec jest łatwo ale podczas przekrecania się na prawy bok zazwyczaj zostaje na plecach i tak spie. Niby się nie powinno ale czytałam gdzieś ostatnio , że przecież się nie panuje podczas snu nad tym i jeśli mamie tak wygodnie to maluchowi tez Zresztą jak tu film obejrzeć? Ja na boku nie umiem ;p
reklama
papercut
staram sie zasypiac na lewym ale ja sie wierce jak glupia, zazwyczaj budze sie na plecach czasem w nocy sie obudze jak sie na brzuch przekrece i zaboli
czytalam ze z tym lewym bokiem to swiadomie zeby odpoczywac na nim natomiast plecy i prawy bok daja gorszy doplyw krwi do dzidzi - jesli ciaza nie jest zagrozona to wazniejsze zeby mama wstala wypoczeta i zadowolona
z tym macaniem ludzi super pomysl
czytalam ze z tym lewym bokiem to swiadomie zeby odpoczywac na nim natomiast plecy i prawy bok daja gorszy doplyw krwi do dzidzi - jesli ciaza nie jest zagrozona to wazniejsze zeby mama wstala wypoczeta i zadowolona
z tym macaniem ludzi super pomysl