reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

hej no m troche imprezujemy :wink:

ja nienawidzę jak mi ludzie brzucha dotykają. a niestety ostatnio pare razy to się zdarzyło :angry:
a śpię na boku lub częściowo na boku częściowo na brzuchu :wink: taka skręcona w S, żeby barzucha nie przygniatać. Brzuch na boku, reszta do gory przodem do łóżka.

reklama
Ja juz chyba przywyklam tylko biodra mnie bolą od tego leżenia na boku wiecznie.

Co do ruchów z porannego tematu to trochę poleżeć mąż to mówi , że okej czuje ale delikatnie. :) a on by chciał już nogi widzec przez skórę :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie po brzychu dotyka tylko mąż. Cieszy się jak małe dziecko gdy uda mu się trafić na mocnego kopniaka :) obcy na szczęście się nie pchają z łapami. Ale ten filmik musze obejrzeć !
Od kiedy mam poduszkę to śpię tylko na boku, zastypiam na lewym ale czasami się budzę już na prawym :/ a czasami na prawym ale w pozycji prawie na brzuchu, mam nadzieję że nie gniotę mojego słonka.
Kupiliśmy wczoraj auto :D szybko się udało sprzedac i kupić kombi. Nawet "wynegocjowałam" -500pln :D jak nigdy, nie umiem się targować za grosz. Tylko zaproponowałm mniej i facet się zgodził na rabat na fotelik hehe

Hej dziewczyny ja zaraz na dzialeczke na grila.
Staram sie spac na lewym ale wiadomo na prawym tez spie i to tez tak prawie ze na brzuchu.
Maz kopniaczki wyczul pare razy. Moja mała to chyba spokojne dziecko bo daje znac po trochu rano po trochu popolidniu a takich mocniejszych kilka na wieczor:)

Wczoraj bylam na zlocie bmw i niestety musze przyznac ze juz sprawnosc nie ta wrocilam obolala zmeczona strasznie ciezki dzien.

Zaplanowalam 3dni nad morzem w lipcu czyli jakies 4h jazdy autem ode mnie. I teraz nie wiem czy dam rade jednak jak sprawnosc spada:( tez juz mam skurcze BH bolą i nie wiem czy juz odwolywac te wakacje?
A Wy planujecie jakis wyjazd? Albo ktoras moze juz przezyla takoe wakacje w ciazy? C

Polcia my właśnie teraz po weekendzie majowym w czwartek wyjeżdżamy na 4 dni odpocząć, bo w lipcu to ja już wolę być przygotowana na przyjscie dzidzi na świat :-) juz teraz mi ciężko i wiem, że za dużo pewnie nie pozwiedzamy, ale zawsze to jakieś urozmaicenie i będę wiedzieć, że na wakacjach byłam tyle, że w maju ;-)

Udanego weekendu kochane :-) I mało dolegliwości wszystkim życzę :-)

reklama
Do góry