reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Cos to moje dziecko dzisiaj jakies malo ruchliwe nie lubie takich dni, jak porzadnie kopie to jakas jestem spokojniejsza

reklama
Mam to samo kochana. Wole nawet jak zaboli a daje znaki. Tym bardziej , że na mojego synusia nic nie działa. Żadne słodkie :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

na moja dziala uciskanie brzucha palcami ale dzisiaj nawet to nie dzialalo, u mnie w brzuchu tez wyjatkowo spokojnie dzisiaj, pewnie na wieczor sobie odbije

ostatnio jak lezalam na boku ze zgietymi nogami tak kopnela w dol brzucha opierajacy sie o moje nogi ze cala sie zakolysalam na materacu [emoji23]

my planujemy w lipcu wyjazd na 2 tygodnie, co roku wyjeżdżamy z dziećmi w lato na 2 tygodnie więc nie wyobrażam sobie że teraz mogło by być inaczej. jakoś nie pomyślałam nawet że będę wtedy w tak zaawansowanej ciąży, ale to wiadomo, sportów ekstremalnych uprawiać nie będę :wink:

Właśnie wróciliśmy z grilla, plecy mnie bolą aż miło :( najgorzej w odcinku piersiowym... masakra :(
Nie wiem czy widziałyście, ale w czwartej w lidlu będzie odzież ciążowa i ubranka dla maluszków :)

1462123756-1d1mld.png
1462123764-1d1mld.png

mialam nadzieje na wiekszy wybor :(

Papercut, w gazetce jest większy wybór wzorów. Wszystkie raczej pastelowe, ja kupię, ale dla starszej, o ile rozmiary jeszcze będą, bo u mnie szybko znikają.

Dziewczyny .... dziś się zalamalam bo wszędzie jest napisane że w 9 miesiacu obwód brzucha to 100-105 cm natomiast ja już mam 95... wyjściowa miałam 88 i mam 171 cm wzrostu. .. Ale nie wiem czy to źle czy normalnie. .... jak jest u Was?

reklama
ja tez mam 170 i obwod 107 haha teraz to sie zalamalam [emoji23] wyjsciowo nie wiem ile mialam ale brzuch byl najchudszym elementem mnie no najgorzej co teraz ze mna bedzie pewnie do poltora metra dojde

Do góry