reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jestem u lekarza,czekam na wizytę...kazali nasikac do kubeczka
Karolanka
Fanka BB :)
WITAJCIE MOJE CUDNE DZIEWCZYNKI!
Jestem w pracy, ale mam jakiś dobry humor dzisiaj
Jeszcze nie testowałam, planowana @ w poniedziałek ale chyba nie wytrzymam i zrobię w sobotę rano - ale jestem podekscytowana!
Happymum przepowiadam, że Twoja blada kreska to ciąża
Spróbuj test płytkowy np. bobo test
Boziu dziewczyny ale się stresuję przed tą sobotą muszę przestać o tym myśleć :-)
Miłego dzioneczka dla wszystkich!!!
Jestem w pracy, ale mam jakiś dobry humor dzisiaj
Jeszcze nie testowałam, planowana @ w poniedziałek ale chyba nie wytrzymam i zrobię w sobotę rano - ale jestem podekscytowana!
Happymum przepowiadam, że Twoja blada kreska to ciąża
Spróbuj test płytkowy np. bobo test
Boziu dziewczyny ale się stresuję przed tą sobotą muszę przestać o tym myśleć :-)
Miłego dzioneczka dla wszystkich!!!
hej dziewczyny, pisałam już wczoraj ale post się nie pojawił ja też mam nadzieję na sierpień 2016 w poniedziałek powinna pojawić się @, podobnie jak u Ciebie Karolanka mam nadzieję, że się nie pojawi co prawda dopiero zaczynamy starania o Maleństwo, jesteśmy świeżo po ślubie, ale już od dawna marzymy o dziecku póki co to pobolewają mnie piersi i jajniki, ale obawiam się że to przed @ mam też mdłości, ale za wcześnie na taki objaw więc pewnie sobie wkręcam do testu jeszcze kilka dni, ale kroci mnie strasznie, żeby już zrobić pozdrawiam Was serdecznie, zdrówka Wam życzę i super że jesteście
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ciaza jest,infekcji brak,witaminy kupione(z polecenia pani doktor)a wizyta u poloznej wyznaczona na 9.12
Karolanka
Happymum ciekawe jaki wynik ;-)
Karolanka pierwsza ciąża? Przepraszam jeśli już pisałaś ;-)
Czekamy na jakieś wyniki :-)
Mam wpisane na suwaczku, synek 8 lat, czyli będzie druga ciąża jak będzie
Witam!
Jestem nowa na tym forum.
Zrobiłam test 24.11 dwa dni przed spodziewaną @ wyszedł pozytywny z tym,że druga kreseczka była bladsza..dziś rano test powtórzony i też dwie kreseczki :-) Jestem mega szczęśliwa!!!
Wizytę u lekarza mam 09.12.
Pozdrawiam
Jestem nowa na tym forum.
Zrobiłam test 24.11 dwa dni przed spodziewaną @ wyszedł pozytywny z tym,że druga kreseczka była bladsza..dziś rano test powtórzony i też dwie kreseczki :-) Jestem mega szczęśliwa!!!
Wizytę u lekarza mam 09.12.
Pozdrawiam
Cześć dziewczyny czy można do was dołączyć?
W poniedziałek zrobiłam test - pozytywny, druga kreska blada. We wtorek z rana kolejny test - kreska już mocna. Termin @ miałam na wczoraj. Mimo testów stres był wielki, że znowu przyjdzie:/
Do lekarza idę 5 grudnia i liczę na potwierdzenie pozytywnych wiadomości. Mam już 3-letniego synka, o drugą pociechę staraliśmy się 7 cykli aż w końcu się udało Jeśli chodzi o objawy to na razie strasznie bolesne piersi oraz ból jajników ale idzie wytrzymać
Pozdrawiam wszystkich i baaardzo mocno trzymam kciuki
W poniedziałek zrobiłam test - pozytywny, druga kreska blada. We wtorek z rana kolejny test - kreska już mocna. Termin @ miałam na wczoraj. Mimo testów stres był wielki, że znowu przyjdzie:/
Do lekarza idę 5 grudnia i liczę na potwierdzenie pozytywnych wiadomości. Mam już 3-letniego synka, o drugą pociechę staraliśmy się 7 cykli aż w końcu się udało Jeśli chodzi o objawy to na razie strasznie bolesne piersi oraz ból jajników ale idzie wytrzymać
Pozdrawiam wszystkich i baaardzo mocno trzymam kciuki
reklama
Jolcia_
Tak zupełnie z innej beczki, nie wiem czy widzialyscie info odnośnie zamkniętych wątków, wydaje mi się że teraz to bez sens Ale za jakiś czacz taki wątek się nam przyda może poprosimy o złożenie takiego na przyszłość a teraz i tak tu będziemy pisać