reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja też nie emigrantka, pozdrawiam prawie z Krakowa :)

Karolanka ja test robiłam po, ale gdyby było inaczej to zapewne zrobilabym wcześniej, jeśli byłby negatywny pogwtorzylabym go w planowany dzień im :) testuj się i czekamy na dwie kreski :)

reklama
Kotek- Czemu in vitro odpada?

Karolanka- Ja z 1 Ivf okres doastalam tak jak normalnie bym miala z tym ze sie go nie spodziewalam :/ czytalam na ten temat I dziewczyna pisaly ze jak sie Bierze progresteron to @ nie do stajesz itd Ja dostalam na czas.
A teraz juz dokladnie nie pamietam jak bylo ale tak jakos brzuch mnie dziwnie bolal... Niby boli jak na @ ale to bylo inne. I Najlepszego ze wczesniej w pierwszym ivf bolalo mnie od poczatku a teraz bolalo tak od 5dpt do ok 9 dpt wiec tak mi to Dalo do myslenia. Test Zrobilam w dzien spodziewanej @ wyszla naprawde bladziutka kreska ale bylo Ja widac... W pon. Nastepna blada a we wtorek po poludniu byla ta zamieszczona w poscie :)

Jej dziewczyny podziwiam was. Nie wiem co bym zrobiła jakbym nie mogła zajść w ciążę.

Kropka fajnie ze po długich staraniach się wam udało

Jolcia ja bardzo bym chciała dziewczynę ale chłopcy są też cudowni.

Happymum długo pracowalas. Teraz też pracujesz?

Karolanka ja robiłam w dniu planowanej miesiączki za pierwszą ciąża i teraz tak samo. Ale jak jest trzy dni przed to myślę że możesz zrobić tylko zrób rano.

Jolcia hehe :-D chyba prościej niż z dziewczynka. Nie musisz pamiętać o tym kierunku mycia pod pielucha :p

Mieszkałam w Krk przez całe studia. Także mam wielki sentyment do miasta.

W Gdańsku też rodzina ;-)

To może teraz będzie mniej dolegliwości. Synek starszy.

Mój to uwielbia na ręce żeby widzieć z góry. Ale oduczam go no już ciężki chłopak.

Hej dziewczyny, to i ja się do Was przyłączam :) na razie jeszcze czekam,@ ma nadejść w poniedziałek 30.11...podobnie jak u Ciebie karolanka :) ale mam nadzieję, że nie nadejdzie :) czekam do poniedziałku z testem, ale przyznam, że już mnie korci, żeby go szybciej zrobić :p ale poczekam jeszcze....z objawami to jak na razie powiększone i bolące piersi i kłujące jajniki, ale boje się, że to przed @ :( co prawda to dopiero nasze początki jeśli chodzi o staranie się o dzidziusia, jesteśmy świeżo po ślubie :) ale już od dawna marzy nam się maluszek :) trzymam za Was kciuki, fajnie, że jesteście :*

reklama
Dzien dobry!
A ja dzis siedze w pracy. Boli mnie krzyz :( Jajniki albo pachwiny nie jestem pewna takie rozpieranie i co jakis czas zakluje tj macica eh... I tak jest. Jeden dzien nic a na drugi jakies bole :(

Do góry