reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja też nie emigrantka, pozdrawiam prawie z Krakowa :)

Karolanka ja test robiłam po, ale gdyby było inaczej to zapewne zrobilabym wcześniej, jeśli byłby negatywny pogwtorzylabym go w planowany dzień im :) testuj się i czekamy na dwie kreski :)

reklama
Kotek- Czemu in vitro odpada?

Karolanka- Ja z 1 Ivf okres doastalam tak jak normalnie bym miala z tym ze sie go nie spodziewalam :/ czytalam na ten temat I dziewczyna pisaly ze jak sie Bierze progresteron to @ nie do stajesz itd Ja dostalam na czas.
A teraz juz dokladnie nie pamietam jak bylo ale tak jakos brzuch mnie dziwnie bolal... Niby boli jak na @ ale to bylo inne. I Najlepszego ze wczesniej w pierwszym ivf bolalo mnie od poczatku a teraz bolalo tak od 5dpt do ok 9 dpt wiec tak mi to Dalo do myslenia. Test Zrobilam w dzien spodziewanej @ wyszla naprawde bladziutka kreska ale bylo Ja widac... W pon. Nastepna blada a we wtorek po poludniu byla ta zamieszczona w poscie :)

Jej dziewczyny podziwiam was. Nie wiem co bym zrobiła jakbym nie mogła zajść w ciążę.

Kropka fajnie ze po długich staraniach się wam udało

Jolcia ja bardzo bym chciała dziewczynę ale chłopcy są też cudowni.

Happymum długo pracowalas. Teraz też pracujesz?

Karolanka ja robiłam w dniu planowanej miesiączki za pierwszą ciąża i teraz tak samo. Ale jak jest trzy dni przed to myślę że możesz zrobić tylko zrób rano.

Jolcia hehe :-D chyba prościej niż z dziewczynka. Nie musisz pamiętać o tym kierunku mycia pod pielucha :p

Mieszkałam w Krk przez całe studia. Także mam wielki sentyment do miasta.

W Gdańsku też rodzina ;-)

To może teraz będzie mniej dolegliwości. Synek starszy.

Mój to uwielbia na ręce żeby widzieć z góry. Ale oduczam go no już ciężki chłopak.

Hej dziewczyny, to i ja się do Was przyłączam :) na razie jeszcze czekam,@ ma nadejść w poniedziałek 30.11...podobnie jak u Ciebie karolanka :) ale mam nadzieję, że nie nadejdzie :) czekam do poniedziałku z testem, ale przyznam, że już mnie korci, żeby go szybciej zrobić :p ale poczekam jeszcze....z objawami to jak na razie powiększone i bolące piersi i kłujące jajniki, ale boje się, że to przed @ :( co prawda to dopiero nasze początki jeśli chodzi o staranie się o dzidziusia, jesteśmy świeżo po ślubie :) ale już od dawna marzy nam się maluszek :) trzymam za Was kciuki, fajnie, że jesteście :*

reklama
Dzien dobry!
A ja dzis siedze w pracy. Boli mnie krzyz :( Jajniki albo pachwiny nie jestem pewna takie rozpieranie i co jakis czas zakluje tj macica eh... I tak jest. Jeden dzien nic a na drugi jakies bole :(

Do góry