reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kropka-mnie wczoraj bolal krzyż...powtorzylam test,przed chwilą...jestem jeden dzien po terminie @ niestety droga kreska nadal blada...chyba cos jest nie tak

reklama
Ann nie za bardzo ale mam mdłości a to podobno dobry znak...wczoraj byly delikatne i myslalam ze to moja wyobraźnia ale dzis czuje je wyraznie...kupie test innej firmy...i dzis zapisze sie do lekarza...zaraz wstawie foto testow

Na samej górze jest dzisiejszy...wydaje mi sie ze powinien byc wyraziejszy niz wczorajszy(srodkowy?

Załączniki

• 1448521712947.jpg
    1448521712947.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 158
Faktycznie blade kreski. A miesiączka już byla- planowana.

Ja w dniu planowanej miesiączki miałam dosyć wyraźną kreskę.

Ale nie martw się zrób test jutro rano innej firmy.

Ann-wczoraj byl dzien @ a 8 dni temu zagnieżdżanie zarodka bo miałam krwawienie inteplacyjne...kreski w realu bardziej rozowe ale kiepski tel mam

Ale na każdym teście kreska jest mocniejsza więc chyba jest dobrze. Jakbyś nie była w ciąży to by było zero kreski ;-)

Kropka a nie masz możliwości iść choć na parę dni na l-4?

Happymum ja robiłam pierwszy test w kilka dni po @ (niedziela) i był blady a jak zrobiłam drugi we wtorek to były dwie piekne kreski:) ale ten drugi był z innej firmy :) kup inny i przetestuj :) tak czy siak dwie kreski masz :)

reklama
Do góry