reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
karolanka-kurcze zapomnialam ze suwaka musze zrobić
Jolcia-niestety mam bardzo niskie ciśnienie i niedowage i musze uważać...wiecej diwiem się 9.12

Happymum ja też mam niedowage, w pierwszej ciąży myślałam że wreszcie coś przytyje i co ... pod koniec ciąży chudlam a w dobę po porodzie nie wazylam 49 kg... dobrych wieści od lekarza :)

Karolanka przepraszam :-( ale ja piszę z apki na telefonie, a tam nie ma/nie wyświetlają się suwaczki.

Jolcia zamknięte wątki są tylko dwa. W jednym uczestniczę i z doświadczenia wiem że kiedy zalozylysmy zamknięty to ogólny umarł. Nie sądzę żeby założyli już teraz zamknięty wątek bo przecież na takim wątku chodzi o to żeby inni nie czytali, żeby dostęp był dla wybranych osób. A tu zaledwie kilka nas pisze.
Tak mi się wydaje. Ale za kilka miesięcy pod koniec ciąży czemu by nie ;-)

Happymum super że wynik pozytywny.

Jolcia oj to chudzinka z ciebie :-)
Ale w ciąży chudnac to nic fajnego.

Krynia współczuję zawodu

Czesc! :)

Krynia- przykro mi! :( nie pisze nic wiecej bo zadne slowa nie sa w stanie cie pocieszyc.... :*

Julcia- niestety w Szwecji ciaze uznaja chyba od OK 16 tyg I moze wtedy mozna Isc na zolnienie. Nie wiem dokladnie. Moze posciemniam chorobe? :)

Kotek- Ja jestem katoliczka. Zycze ci z calego serca zeby sie wam udalo.... Ile czasu juz sie starasz? Jak pisalac a zapomnialam to sorki. Jeszcze pewnie nie raz sie nas o nasze historie zapyta :).

Happymum- aaaaaa.... Super! Ty juz masz potwierdzona.. Super :) Ja dziś kupiłam specjalny test na pońiedzialek. Taki sobie klińika zażyczyła :)

Ann_ ale nie mówie aby już przechodzić na zamknięty, dostałam informację, że będą jakieś zmiany i o zamknięty wątek będzie trudniej, też jestem na zamkniętym :) choć my bardziej przeniosłyśmy się na fb ;)

Krynia- bardzo współczuję... i też nie piszę nic więcej bo zdaję sobie sprawę, że słowa tu nic nie pomogą... tulę...

Kropka- no właśnie o o jakieś lewe zwolnienie nie musisz mówić, że ciąża, wiem, że w Szwecji tak jest bo mam koleżankę z poprzedniego forum z Szwecji, i dużo tam macie dziwnych (dla nas) okołociążowych spraw, bo do ginekologa to chyba też nie chodzicie jak my z PL co miesiąc, tylko macie położną tak?

Zmykam do pracy :) miłego wieczoru życzę :)

Hej dziewczyny, dołączam. W poniedziałek ukazały się dwie kreski, chyba nie byłam nigdy szczęśliwsza :) To moja pierwsza ciąża, więc liczę, że trochę mi pomożecie :) Kiedy macie zamiar powiedzieć rodzinie? Mnie ciśnie żeby chociaż mamie powiedzieć jak najszybciej, ale mam nadzieję, że uda mi się powstrzymać do świąt, Choć mam ochotę chwalić się wszystkim :)

reklama
Jolcia- no dokladńie mamy położne... Nie wiem pomyśle nad tym co i jak :)

Okrasia- witaj! Ja bede musiala powiedziec na swieta bo jedziemy do Pl I wiadomo rodzinne spotkania... Drinkowanie I beda sie pytac Czemu nie pije.... Powiem najblizszym a reszcie ze biore antybiotyki itd :) Troche sie boje.... To bedzie ok 8 tydz a to bardzo wczesnie... Wszystko sie moze zdarzyc... No ale tak... Mam byc pozytywnej mysli! :)

Do góry