reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
karolanka-kurcze zapomnialam ze suwaka musze zrobić
Jolcia-niestety mam bardzo niskie ciśnienie i niedowage i musze uważać...wiecej diwiem się 9.12

Happymum ja też mam niedowage, w pierwszej ciąży myślałam że wreszcie coś przytyje i co ... pod koniec ciąży chudlam a w dobę po porodzie nie wazylam 49 kg... dobrych wieści od lekarza :)

Karolanka przepraszam :-( ale ja piszę z apki na telefonie, a tam nie ma/nie wyświetlają się suwaczki.

Jolcia zamknięte wątki są tylko dwa. W jednym uczestniczę i z doświadczenia wiem że kiedy zalozylysmy zamknięty to ogólny umarł. Nie sądzę żeby założyli już teraz zamknięty wątek bo przecież na takim wątku chodzi o to żeby inni nie czytali, żeby dostęp był dla wybranych osób. A tu zaledwie kilka nas pisze.
Tak mi się wydaje. Ale za kilka miesięcy pod koniec ciąży czemu by nie ;-)

Happymum super że wynik pozytywny.

Jolcia oj to chudzinka z ciebie :-)
Ale w ciąży chudnac to nic fajnego.

Krynia współczuję zawodu

Czesc! :)

Krynia- przykro mi! :( nie pisze nic wiecej bo zadne slowa nie sa w stanie cie pocieszyc.... :*

Julcia- niestety w Szwecji ciaze uznaja chyba od OK 16 tyg I moze wtedy mozna Isc na zolnienie. Nie wiem dokladnie. Moze posciemniam chorobe? :)

Kotek- Ja jestem katoliczka. Zycze ci z calego serca zeby sie wam udalo.... Ile czasu juz sie starasz? Jak pisalac a zapomnialam to sorki. Jeszcze pewnie nie raz sie nas o nasze historie zapyta :).

Happymum- aaaaaa.... Super! Ty juz masz potwierdzona.. Super :) Ja dziś kupiłam specjalny test na pońiedzialek. Taki sobie klińika zażyczyła :)

Ann_ ale nie mówie aby już przechodzić na zamknięty, dostałam informację, że będą jakieś zmiany i o zamknięty wątek będzie trudniej, też jestem na zamkniętym :) choć my bardziej przeniosłyśmy się na fb ;)

Krynia- bardzo współczuję... i też nie piszę nic więcej bo zdaję sobie sprawę, że słowa tu nic nie pomogą... tulę...

Kropka- no właśnie o o jakieś lewe zwolnienie nie musisz mówić, że ciąża, wiem, że w Szwecji tak jest bo mam koleżankę z poprzedniego forum z Szwecji, i dużo tam macie dziwnych (dla nas) okołociążowych spraw, bo do ginekologa to chyba też nie chodzicie jak my z PL co miesiąc, tylko macie położną tak?

Zmykam do pracy :) miłego wieczoru życzę :)

Hej dziewczyny, dołączam. W poniedziałek ukazały się dwie kreski, chyba nie byłam nigdy szczęśliwsza :) To moja pierwsza ciąża, więc liczę, że trochę mi pomożecie :) Kiedy macie zamiar powiedzieć rodzinie? Mnie ciśnie żeby chociaż mamie powiedzieć jak najszybciej, ale mam nadzieję, że uda mi się powstrzymać do świąt, Choć mam ochotę chwalić się wszystkim :)

reklama
Jolcia- no dokladńie mamy położne... Nie wiem pomyśle nad tym co i jak :)

Okrasia- witaj! Ja bede musiala powiedziec na swieta bo jedziemy do Pl I wiadomo rodzinne spotkania... Drinkowanie I beda sie pytac Czemu nie pije.... Powiem najblizszym a reszcie ze biore antybiotyki itd :) Troche sie boje.... To bedzie ok 8 tydz a to bardzo wczesnie... Wszystko sie moze zdarzyc... No ale tak... Mam byc pozytywnej mysli! :)

Do góry