reklama
wiesz co z tym roznie jest. no nie ma stuprocentowej metody. znam osoby ktore sobie chwala. zaleyz tez od zalozenia oczywiscie. ja jestem za spirala nawet jako poloznaja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa
niunia102
Fanka BB :)
Tez boje sie spirali ja raczej myślałam o plastrach lub o zastrzyku o tym tak nie trzeba pamietac ale bede rozmawiac na ten temat z lekarzem
Dominika81
Hej. ja też dziś nie najlepiej. chyba mnie coś bierze.
przede wszystkim gardło mnie boli potwornie...
niestety też słyszałam takie historie... mam znajomą ginekolog. we włosy to jeszcze ale wrośnięta w ciałko
przede wszystkim gardło mnie boli potwornie...
ja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa
niestety też słyszałam takie historie... mam znajomą ginekolog. we włosy to jeszcze ale wrośnięta w ciałko
ehhhhhhh temat rzeka dziewczyny- kazda sama musi zdecydowac. ja pracuje wsrod ginekologow to troche wiem o czym gadaja i co sami stosuja i co polecaja. no zobaczymy jak bedzie- po porodzie pierwszym bralam tabletki dla kobiet karmiacych. no zobaczymy jak to terz wyjdzie- ile osob tyle opini- i dobrze
dzieczyny jak hipopotam sie czuje naparwde- brzuch mma tak wielki a na dodatek placzliwa sie zrobilam ze szok- wczoraj taka histerie odwalilam ze mowie wam. okropnie. mialam wozek z piwnicy u mamay wyciagnac i nie zdazylam bo wyc zaczelam i do domu chcialam- ale mama wyciagnela i mowi ze super stan jest- nie ma grzybka ani nic wiec luzik- kamien z serca ze nie musze nowego kupowac
dzieczyny jak hipopotam sie czuje naparwde- brzuch mma tak wielki a na dodatek placzliwa sie zrobilam ze szok- wczoraj taka histerie odwalilam ze mowie wam. okropnie. mialam wozek z piwnicy u mamay wyciagnac i nie zdazylam bo wyc zaczelam i do domu chcialam- ale mama wyciagnela i mowi ze super stan jest- nie ma grzybka ani nic wiec luzik- kamien z serca ze nie musze nowego kupowac
papercut
do nas sporo cierpliwosci trzeba teraz miec, ja wczoraj tez przeplakalam z pol godziny uspokoic sie nie moglam
co do wygladu jak stoje jest w miare ok ale jak siedze czuje sie jak jabba.. albo jakas ropucha siedzaca na lisciu [emoji52]
co do wygladu jak stoje jest w miare ok ale jak siedze czuje sie jak jabba.. albo jakas ropucha siedzaca na lisciu [emoji52]
reklama
Heromina
to ja na odwrot jak stoje to czuje jak mnie ten brzuch ciagnie,napina sie, sztywnieje, a jak siedze to jakbym w ciazy nie byla
ja sie w zadne anty nie bawie, cale zycie na gumkach i tak zostanie
co do nastorjow to ja bardziej w druga str czyli czesto i gesto mam takiego nerwa, ze lepiej wtedy zostawic mnie w spokoju, bo drazni mnie doslownie wszystko. Dzis tak mialam rano, zaczelo sie od kota, bo odkad maz jest w domu to sie idiota czolga po mieszkaniu tak jakby ktos mu jakas krzywde robil, wolam go do michy, a ten ucieka pod lozko i pozniej juz polecialo, ale zaraz zbieram sie do hurtowni na male zakupy to mi przejdzie
ja sie w zadne anty nie bawie, cale zycie na gumkach i tak zostanie
co do nastorjow to ja bardziej w druga str czyli czesto i gesto mam takiego nerwa, ze lepiej wtedy zostawic mnie w spokoju, bo drazni mnie doslownie wszystko. Dzis tak mialam rano, zaczelo sie od kota, bo odkad maz jest w domu to sie idiota czolga po mieszkaniu tak jakby ktos mu jakas krzywde robil, wolam go do michy, a ten ucieka pod lozko i pozniej juz polecialo, ale zaraz zbieram sie do hurtowni na male zakupy to mi przejdzie