reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa :)
wiesz co z tym roznie jest. no nie ma stuprocentowej metody. znam osoby ktore sobie chwala. zaleyz tez od zalozenia oczywiscie. ja jestem za spirala nawet jako polozna :)

ja mialam po zastrzyku 3 miesiace plamien non stop az nie przestal dzialac wiec to nie dla kazdego a potem pozostaje tylko czekac az zniknie z organizmu

no kazdy ma inne zdanie. o zastrzyku tez myslalam . no zobaczymy wszytsko mzoe sie jescze zmienic.
kazdy uwaza co innego- szanuje to- i dobzre :)

Hej. ja też dziś nie najlepiej. chyba mnie coś bierze.
przede wszystkim gardło mnie boli potwornie...

ja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa :)

niestety też słyszałam takie historie... mam znajomą ginekolog. we włosy to jeszcze ale wrośnięta w ciałko :sad::sad::sad:

ehhhhhhh temat rzeka dziewczyny- kazda sama musi zdecydowac. ja pracuje wsrod ginekologow to troche wiem o czym gadaja i co sami stosuja i co polecaja. no zobaczymy jak bedzie- po porodzie pierwszym bralam tabletki dla kobiet karmiacych. no zobaczymy jak to terz wyjdzie- ile osob tyle opini- i dobrze :)
dzieczyny jak hipopotam sie czuje naparwde- brzuch mma tak wielki a na dodatek placzliwa sie zrobilam ze szok- wczoraj taka histerie odwalilam ze mowie wam. okropnie. mialam wozek z piwnicy u mamay wyciagnac i nie zdazylam bo wyc zaczelam i do domu chcialam- ale mama wyciagnela i mowi ze super stan jest- nie ma grzybka ani nic wiec luzik- kamien z serca ze nie musze nowego kupowac :)

do nas sporo cierpliwosci trzeba teraz miec, ja wczoraj tez przeplakalam z pol godziny uspokoic sie nie moglam

co do wygladu jak stoje jest w miare ok ale jak siedze czuje sie jak jabba.. albo jakas ropucha siedzaca na lisciu [emoji52]

reklama
to ja na odwrot jak stoje to czuje jak mnie ten brzuch ciagnie,napina sie, sztywnieje, a jak siedze to jakbym w ciazy nie byla

ja sie w zadne anty nie bawie, cale zycie na gumkach i tak zostanie

co do nastorjow to ja bardziej w druga str czyli czesto i gesto mam takiego nerwa, ze lepiej wtedy zostawic mnie w spokoju, bo drazni mnie doslownie wszystko. Dzis tak mialam rano, zaczelo sie od kota, bo odkad maz jest w domu to sie idiota czolga po mieszkaniu tak jakby ktos mu jakas krzywde robil, wolam go do michy, a ten ucieka pod lozko i pozniej juz polecialo, ale zaraz zbieram sie do hurtowni na male zakupy to mi przejdzie :)

Do góry