reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa :)
wiesz co z tym roznie jest. no nie ma stuprocentowej metody. znam osoby ktore sobie chwala. zaleyz tez od zalozenia oczywiscie. ja jestem za spirala nawet jako polozna :)

ja mialam po zastrzyku 3 miesiace plamien non stop az nie przestal dzialac wiec to nie dla kazdego a potem pozostaje tylko czekac az zniknie z organizmu

no kazdy ma inne zdanie. o zastrzyku tez myslalam . no zobaczymy wszytsko mzoe sie jescze zmienic.
kazdy uwaza co innego- szanuje to- i dobzre :)

Hej. ja też dziś nie najlepiej. chyba mnie coś bierze.
przede wszystkim gardło mnie boli potwornie...

ja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa :)

niestety też słyszałam takie historie... mam znajomą ginekolog. we włosy to jeszcze ale wrośnięta w ciałko :sad::sad::sad:

ehhhhhhh temat rzeka dziewczyny- kazda sama musi zdecydowac. ja pracuje wsrod ginekologow to troche wiem o czym gadaja i co sami stosuja i co polecaja. no zobaczymy jak bedzie- po porodzie pierwszym bralam tabletki dla kobiet karmiacych. no zobaczymy jak to terz wyjdzie- ile osob tyle opini- i dobrze :)
dzieczyny jak hipopotam sie czuje naparwde- brzuch mma tak wielki a na dodatek placzliwa sie zrobilam ze szok- wczoraj taka histerie odwalilam ze mowie wam. okropnie. mialam wozek z piwnicy u mamay wyciagnac i nie zdazylam bo wyc zaczelam i do domu chcialam- ale mama wyciagnela i mowi ze super stan jest- nie ma grzybka ani nic wiec luzik- kamien z serca ze nie musze nowego kupowac :)

do nas sporo cierpliwosci trzeba teraz miec, ja wczoraj tez przeplakalam z pol godziny uspokoic sie nie moglam

co do wygladu jak stoje jest w miare ok ale jak siedze czuje sie jak jabba.. albo jakas ropucha siedzaca na lisciu [emoji52]

reklama
to ja na odwrot jak stoje to czuje jak mnie ten brzuch ciagnie,napina sie, sztywnieje, a jak siedze to jakbym w ciazy nie byla

ja sie w zadne anty nie bawie, cale zycie na gumkach i tak zostanie

co do nastorjow to ja bardziej w druga str czyli czesto i gesto mam takiego nerwa, ze lepiej wtedy zostawic mnie w spokoju, bo drazni mnie doslownie wszystko. Dzis tak mialam rano, zaczelo sie od kota, bo odkad maz jest w domu to sie idiota czolga po mieszkaniu tak jakby ktos mu jakas krzywde robil, wolam go do michy, a ten ucieka pod lozko i pozniej juz polecialo, ale zaraz zbieram sie do hurtowni na male zakupy to mi przejdzie :)

Do góry