reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mi bardzo pomaga na gardlo tantum verde albo hasco sept -sprey moj gin mi polecil.

Ja po tabletkach anty.tez sie ale czulam, migreny byly okropne, ale dla lekarza wazne bylo, ze okres sie unormowal, cera poprawila-same pozytywy. Zastanawiam sie tylko jak tu sie zabezpieczyc po porodzie, bo temat ciazy bedzie dla mnie juz zakonczony...:)

Happy oszczedzaj sie !:)

A moj maluch skoczyl mi wczoraj na brzuch, tak sie wystraszylam, bo wszystko mnie bolalo, a mala tak wariowala, caly brzuch mi falowal. Mowilam do synka no to zdenerwowales siostre, jak sie urodzi to ci odda;)

ja jeszcze stosowałam propolki, ale dla okazały się za słabe. Pomógł tantum verde, używałam w sprayu, ale podobno są jeszcze płukanki i są lepsze.

Też dziś zdycham. W nocy obudziłam się z mokrymi plecami, po prostu ze mnie ciepło, potem o 5 wydmuchałam z nosa, dzięki sinupretowi, jakieś ogromne ilości świństwa. Teraz boli mnie dokładnie wszystko :/ Jakie to niesprawiedliwe, że męża rozłożyło na 2 dni, a ja cierpię już tydzień :/

U mnie zawsze tak jest wszyscy przeziebieni, 2-3 dni i śladu po chorobie nie ma, a mnie na końcu dopada i rozkłada na całego.

Ja po tabletkach anty.tez sie ale czulam, migreny byly okropne, ale dla lekarza wazne bylo, ze okres sie unormowal, cera poprawila-same pozytywy. Zastanawiam sie tylko jak tu sie zabezpieczyc po porodzie, bo temat ciazy bedzie dla mnie juz zakonczony...:)
ja po porodzie inwestuje w spirale bez hormonow- dla mnie temat ciazy tez juz sie zakonczy po tym porodzie
ja anty bralam kilka dobrych lat- nie mialam skutkow ubocznych od razu- potem przyszly- guzki [piersi. juz 2 razy mialam usuwane z tejk samej piersi, tabletek brac juz napewno nie bede chyba ze bede musiala :)
okasia wylez sie- cos w powietrzu fruwa niestety pzrez ta dziwna pogode teraz.
pepercut *spam* na gardlo mi pomogl plus dodatkowow *spam* w syropie bralam

u mnie dzis sloneczko ale zimno. zapowiadali deszcz wiec zobaczyumy.
czekam na moja spodnice ciazowa- dzis lub jutro powinna przyjsc to sie wam pokaze o ile rozmiar dobry bedzie :p
mala wczoraj miala stan podgoraczkowy wiec zostawilam ja dzis w domu bo jutro dolekkazra ide i nie mama z nia coz robic- musi jutro do szkoly isc.

reklama
ja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa :)

Do góry