reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mi bardzo pomaga na gardlo tantum verde albo hasco sept -sprey moj gin mi polecil.

Ja po tabletkach anty.tez sie ale czulam, migreny byly okropne, ale dla lekarza wazne bylo, ze okres sie unormowal, cera poprawila-same pozytywy. Zastanawiam sie tylko jak tu sie zabezpieczyc po porodzie, bo temat ciazy bedzie dla mnie juz zakonczony...:)

Happy oszczedzaj sie !:)

A moj maluch skoczyl mi wczoraj na brzuch, tak sie wystraszylam, bo wszystko mnie bolalo, a mala tak wariowala, caly brzuch mi falowal. Mowilam do synka no to zdenerwowales siostre, jak sie urodzi to ci odda;)

ja jeszcze stosowałam propolki, ale dla okazały się za słabe. Pomógł tantum verde, używałam w sprayu, ale podobno są jeszcze płukanki i są lepsze.

Też dziś zdycham. W nocy obudziłam się z mokrymi plecami, po prostu ze mnie ciepło, potem o 5 wydmuchałam z nosa, dzięki sinupretowi, jakieś ogromne ilości świństwa. Teraz boli mnie dokładnie wszystko :/ Jakie to niesprawiedliwe, że męża rozłożyło na 2 dni, a ja cierpię już tydzień :/

U mnie zawsze tak jest wszyscy przeziebieni, 2-3 dni i śladu po chorobie nie ma, a mnie na końcu dopada i rozkłada na całego.

Ja po tabletkach anty.tez sie ale czulam, migreny byly okropne, ale dla lekarza wazne bylo, ze okres sie unormowal, cera poprawila-same pozytywy. Zastanawiam sie tylko jak tu sie zabezpieczyc po porodzie, bo temat ciazy bedzie dla mnie juz zakonczony...:)
ja po porodzie inwestuje w spirale bez hormonow- dla mnie temat ciazy tez juz sie zakonczy po tym porodzie
ja anty bralam kilka dobrych lat- nie mialam skutkow ubocznych od razu- potem przyszly- guzki [piersi. juz 2 razy mialam usuwane z tejk samej piersi, tabletek brac juz napewno nie bede chyba ze bede musiala :)
okasia wylez sie- cos w powietrzu fruwa niestety pzrez ta dziwna pogode teraz.
pepercut *spam* na gardlo mi pomogl plus dodatkowow *spam* w syropie bralam

u mnie dzis sloneczko ale zimno. zapowiadali deszcz wiec zobaczyumy.
czekam na moja spodnice ciazowa- dzis lub jutro powinna przyjsc to sie wam pokaze o ile rozmiar dobry bedzie :p
mala wczoraj miala stan podgoraczkowy wiec zostawilam ja dzis w domu bo jutro dolekkazra ide i nie mama z nia coz robic- musi jutro do szkoly isc.

reklama
ja kiedyś słyszałam od takiej starszej położnej, że widziała tyle dzieci urodzonych ze spiralką w rączce czy wplątaną we włosy, że im nie ufa :)

Do góry