reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

kassia jak ja Ci tego stanika zazdroszczę, ja nie mogę dobrać żadnego :/ miękki robią z piersi naleśniki, a usztywniane powiększają rozmiar do Pameli i są niewygodne. Po domu chodzę w takich miękkich sportowych, gorzej jak trzeba wyjść :/

reklama
masakra jka mozna tak powiedziec- nie pzrejmuj sie lenka25 no idiotki!!!!!!!!!!!!
aneta trzymamay mocno wsyztskie kciuki- bedzie dobzre zobaczysz. a ktory to tydzien?

dziecwyzny bylam na zakupach- nowy stanik musialam kupic i nei zgadniecie jaki rozmiar- 80 E. masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8 tydz 4 dzien :)

kassia jak ja Ci tego stanika zazdroszczę, ja nie mogę dobrać żadnego :/ miękki robią z piersi naleśniki, a usztywniane powiększają rozmiar do Pameli i są niewygodne. Po domu chodzę w takich miękkich sportowych, gorzej jak trzeba wyjść :/
no dobralam
tak troche na gozre odstawje ale piersi juz nie takiepiekne jak pzred pierwsza ciaza to ceiako dobrac ale wanze ze wygodny jest a piersi jeszce dobiora pzrez te 3 meisiace

kassia - ja ostatnio kupiłam 2 stnaiki. jeden usztywniany w rozmiarze 70 i. drugi częściowo usztywniany w rozmiarze 75 h :-D:rofl2::rofl2:
ale przynajmniej nic mi się z nich nie wylewa :rolleyes: nic nie odstaje. jeden a opcją do karmienia

aneta_ck - trzymam mocno kciuki! musi się udac :yes:

Leka25 - brak jakiejkolwiek empatii i wyczucia :sad::sad::angry:

Troche kiepsko. Tydz temu wyszlam ze szpitala bo krwotoku dostalam. Okazalo sie ze mam dwa krwiaki kolo dzidzia i jeden pękł. Teraz mam nakaz lezenia i jeszcze raz lezenia. Wstaje tylko do lazienki i czasem obiad zrobic. Dlatego nie pisalam wczesniej do Was dziewczynki bo nie wiem jak bedzie. Mam nadzieje ze tym razem sie uda i ze dzidzius bedzie silny i poradzi sobie z tym wszystkim.

Troche kiepsko. Tydz temu wyszlam ze szpitala bo krwotoku dostalam. Okazalo sie ze mam dwa krwiaki kolo dzidzia i jeden pękł. Teraz mam nakaz lezenia i jeszcze raz lezenia. Wstaje tylko do lazienki i czasem obiad zrobic. Dlatego nie pisalam wczesniej do Was dziewczynki bo nie wiem jak bedzie. Mam nadzieje ze tym razem sie uda i ze dzidzius bedzie silny i poradzi sobie z tym wszystkim.
napewno bedzie dobzre zobaczysz

Musi być dobrze bo wszystkie tu trzymamy mocno kciuki za was

Lena co za wstretne baby jak ja nie lubie takiego wsiactwa poprostu brak słów na takie zachowanie

Łoo kasia ale cyce super mój mąż był by zadowolony ale wiem ze dla kobiety to meczarnia bo przeszkadza przy wszystkim

mi jakoś moje mocno nie przeszkadzają.
oczywiście m zadowolony :-D:wink:
ale ważny jest dobrze dobrany stanik. ja mam niedaleko sklep, gdzie panie dobrze dobierają. nie każdy model na każdego pasuje. ja też meirzyłam kilka modeli i rozmiaru nie można było dobrze dopasować
mam obydwa z tej firmy Dalia, to polska firma, szyjąca staniki w prawie każdym rozmiarze. nie jest Tania, ale naprawdę warto
i nie radzę "na oko" przez internet. lepiej przymierzyć i dopasować

reklama
Hej Aneta , nie miałyśmy przyjemności się wcześniej poznać, ale witam gratuluję i trzymam kciuki :*

Lena baby są durne. Nie przejmuj się , jak dla mnie po prostu z nudów muszą xos wymyślić bo by chore były. Daj spokój... takie gadki walą. Ja bym nie dała rady i bym się spyskowala

Ja biust mam niestety ogromny i go nie lubię. W sumie w ciazy nie widać zmiany ale ogólnie jest to męczące dla mnie. Obciąża kręgosłup i nie da się kupić koszuli :D

No i załatwiłam ciśnieniomierz dopóki mój nie przyjdzie i jest ok z ciśnieniem. 128\74 wiec tragedii nie ma. Mam dzwonić do mojej gin jak będzie to górne 140\90 .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry