reklama
BASIENKA 28
Fanka BB :)
To od tego siedzenia w domu, co chwila cos kombinuje :-) W przyszlym tygodniu poszperam po internecie i zrobie cos, co jeszcze nigdy nie pieklam i nie gotowalam :-)
Ale mnie teraz naszla ochota na spaghetti, aaaaaaa zaraz zwarjuje :-) zaraz polece do sklepu po skladniki. To sie nazywa desperacja. W lodowce jeszcze pyszny boczus, wciagne jeszvze z chlebkiem i musztarda :-) Az mi slinka cieknie :-)
Ale mnie teraz naszla ochota na spaghetti, aaaaaaa zaraz zwarjuje :-) zaraz polece do sklepu po skladniki. To sie nazywa desperacja. W lodowce jeszcze pyszny boczus, wciagne jeszvze z chlebkiem i musztarda :-) Az mi slinka cieknie :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
beata0526
No my wlasnie dzisiaj wcinalismy spaghetti, truskawki tez zagoscily u nas w domu, dzieci sie zajadaly, ale jak dla mnie to takie sztuczne jeszczeAle mnie teraz naszla ochota na spaghetti, aaaaaaa zaraz zwarjuje :-) zaraz polece do sklepu po skladniki. To sie nazywa desperacja. W lodowce jeszcze pyszny boczus, wciagne jeszvze z chlebkiem i musztarda :-) Az mi slinka cieknie :-)
U nas dzisiaj zimno, raz slonce, raz deszcz...
mogloby sie juz cieplo zrobic, bo moj maluch to siedzi w domu jak za kare
Dominika81
to prawda, każde dziecko wywraca życie do gory nogami, czy to pierwsze czy 5-te. zawsze trzeba coś pozmieniać, w czymś się nagiąć, z czegoś zrezygnować, jakoś dopasować życie do nowego członka rodziny.
nati92
@papercut rozumiem cie doskonale. My c o prawda świata poza sobą nie widzieliśmy, do końca zycia razem, ale nie jestesmy ze sobą długo. Tutaj usunięcie do 9 tygodnia jest wykonywane na życzenie u lekarze. Pierwszego usg w ogóle nie pamiętam, na drugie poszliśmy razem. Wtedy brakło mi słów, serduszko, mojemu R. tez i juz nigdy o tym nie pomyśleliśmy. Nasza sytuacja była kiepska, ja mam umowę na okres czadowy, on nie miał wtedy pracy, bo się uczyl... Ale teraz jestesmy najszczęśliwsi! Mimo iż R. chciał synka, to Lilka już zawrocila mu w glowie My jeszcze nawet nie mamy mieszkania i wszystko takie niejasne, ale juz nie mogę się doczekac żeby zobaczyć go z tym małym szkrabem jest najlepszym i najfajniejszym wujkiem dla mojej siostrzenicy, wiec mysle, ze stworzymy super team
My właśnie kupujemy auto... ja oczywiście oceniam wizualnie tylko, a R. 4 dzień nie może się zdecydować hihi
My właśnie kupujemy auto... ja oczywiście oceniam wizualnie tylko, a R. 4 dzień nie może się zdecydować hihi
fryte3qa
agata320
Nati92 mój auto wybiera juz miesiąc i nie może sie zdecydować, bo przecież miała byc jakas limuzyna a musi byc combi przy maleństwie;-) Papercut fajnie ze masz porozumienie z mała, dziecko to zawsze zmiana, moje grono znajomych sie wykruszyło ale nie żałuje teraz mam prawdziwych przyjaciół przy sobie Ja z dziecka od początku sie cieszyłam chociaż nie mamy ślubu z Michałem, w wspólnym mieszkaniu zamieszkamy dopiero w grudniu, a przez to pół roku bede pomieszkiwać u rodziców. Jakoś damy rade
nati92
To już nie czuję się taka odosobniona w tych swoich "problemach" chociaż i tak mam luz, ważne żeby dzieciątko było zdrowe.
My się chcieliśmy wstrzymać z autem do czerwca mniej więcej, bo tu i tak lepiej nm się jeździ pociągami i tramwajami, ale dwa razy w maju do PL jedziemy i być może jeszcze raz w lipcu, wiec szukamy dringend haha
@agata320 u nas miało być male i szybkie, a teraz tylko "kombi" słyszę albo "oo do takiego to nam wózek bez skladania wejdzie" hahaha
My się chcieliśmy wstrzymać z autem do czerwca mniej więcej, bo tu i tak lepiej nm się jeździ pociągami i tramwajami, ale dwa razy w maju do PL jedziemy i być może jeszcze raz w lipcu, wiec szukamy dringend haha
@agata320 u nas miało być male i szybkie, a teraz tylko "kombi" słyszę albo "oo do takiego to nam wózek bez skladania wejdzie" hahaha
Heromina
ok poasiedzialam chyba na 4 blogach wyprawkowych i mam juz liste do szpitala, tylko naparwde potzrtebne rzeczy, bez udziwnien. Poczytalam tez bloga sroki i mam liste kosmetykow dla dzieci, bo najwyrazniej mlodemu musze polowe zmienic i juz wiem skad sie wZiela ta reakcja dziwna na skorze i skad nagla suchosc. Dwa plyny do mycia juz polecialy do kosza. Brakuje mi jeszcze listy medycznej, bo tego bedzie najwiecej, ale tez szalec nie bede. Jutro zaczynam zakupy
reklama
Ahhh z autami to masakra! Mój już 7 miesięcy ogląda... Ale boi się ponieważ wszystkie albo przekrecane liczniki albo bite. . . Zresztą ja powiedziałam że swojego kochanego kabrioleta nie sprzedam i koniec... Wiec będziemy wozić od męża autem. Jedynie w weekend kiedy go nie ma bo pracuje to będę się gniezdzic w swoim ;-)
Dziewczyny czy turkusowy kolor pasuje do dziewczynki i chłopaka? Jest uniwersalny?
Dziewczyny czy turkusowy kolor pasuje do dziewczynki i chłopaka? Jest uniwersalny?