reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Basienka uff :) dobrze dobrze niech teraz węszą :) Może potem będziesz mieć spokój. Właśnie słyszałam, że bardziej kontrolują działalności. Moje koleżanki zatrudnione na etacie, choćby siedziały na l4 od początku ciąży nie miały kontroli.

reklama
Dziewczyny, a czy macie w planach jakąś sesje foto z brzuszkiem? Moja bratowa zajmuje się fotografią i mnie namawia. Sama nie należe do osób , które garną się przed obiektyw, jakos mnie to krępuje ,ale z drugiej strony fajna pamiątka. Z pierwszej ciąży mam niewiele zdjęć. Więc jeśli nie będę w maju/czerwcu wyglądać jak wieloryb to może się zdecyduję ;) Oczywiście sesja maluszka obowiązkowa- ciotka by nam nie wybaczyła ;)

W sumie na 2 fronty pracowalam, bo w firmie i jeszcze u kogos :-) Ale wszystko bylo zgodne z prawem. Teraz jest pracownik, on szyje, wiec ja siedze w domu i nie pracuje, wiec powinno byc wszystko dobrze :-) Ale cwani sa, specjalnie sie nie przedstawili, bo jakbym byla w pracy na zapleczu, to by mnie zawolala. Na to liczyly :-) Tylko sie rozdzielily, bo jedna poszla do sklepu obok, a druga do mojej firmy. Pozniej sie spotkaly :-)

hahaha dobry sposób. Ja czytałam na jednym forum, że dziewczyna miała kawiarnię w swoim domu. Przyszła kontrola, zapytały o nią, a akurat siedziała z pracownikami przy jednym ze stolików. Potem miała problemy, a była w 8 miesiącu i tłumaczyła, że nie pracuje, ale zdarza jej się towarzysko wpaść tym bardziej, że to parter jej domu :)

Ja sesji raczej nie planuję, też się nie czuję za bardzo. Ciężko przeżyłam już ślubną :) Jednak z całą pewnością wykonamy sesję noworodkową.

Mammyblue ładne łóżeczko :) Mam stylistycznie takie samo tylko wenge+biały ze słonikiem :) Super sprawdziło się tylko bok muszę dokupić :) Dziewczyny jeśli jesteśmy przy temacie łóżeczek, patrzcie aby miało 3 poziomy wysokości. Koleżanka kupiła z 2 i lipa, puki dziecko było małe ok a potem jak zaczęło wstawać najniższy poziom okazał się za wysoko i trzeba było stale patrzeć żeby maluch nie wypadł, w rezultacie dużo krócej pełni swoje funkcje.
Basia, niezłe cwaniary z tych kontrolujących :)
Ja bym chciała sesję, zwłaszcza że z dnia na dzień zaczynam coraz lepiej wyglądać, pryszcze zniknęły, worki pod oczami też, brzuszek mały i zgrabny, ale chyba zdecydujemy się na rodzinną sesję już jak maluch będzie z nami. Może w okolicach Bożego Narodzenia.

Dlatego takie rzeczy kupuje sie w aptekach internetowych :) ja biore pregne dha i plus i jak zobaczylam cene w aptece to faktycznie sie zalamalam zwlaszcza ze mam brac do konca ciazy... Przez net za 100 zl to mam 4 opakowania, 2pregna dha i 2 pregna plus wiec tragedii nie ma :)

ja wczesniej bralam pregna plus i pregna dha ale razem to 100zl miesiecznie finansowo nie dawalam rady wlasnie zamowilam sobie folik 2/3

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry