Heromina
Fanka BB :)
u mnie szaro ponuro az sie odechciewa wszystkiego.. nie wyobrazam sobie opiekowac sie teraz jakims malym dzieciaczkiem chociaz to pewnie jest tak, ze jak trzeba to trzeba i tyle
Ja myslalam tak caly czas, ze juz mi sie nie bedzie chcialo, ze w ciazy to za duzo nie porobie, ze synek to chodzaca torpeda i bedzie mi ogolnie ciezko i tak odkladalismy staranka, az los zadecydowal za nas i teraz w sumie az tak nie odczuwam tego wszytkiego, bo moje dziecie jest juz na tyle samodzielne, ze spokojnie nawet moge sobie uciac drzemke, a on sie soba zajmie.
Ja już zamówiłam poduszkę, jutro odbieram. Oby pomogła! A dziś mam najgorszy dzień od czasu wymiotów. Boli mnie dosłownie wszystko i nastrój mam obniżony. Zastanawiam się czy topić się w tym co czuję, pofolgować sobie i odpoczywać w domu czy lepiej się zmusić do spaceru czy innej aktywności. Z całą pewnością zaraz przygotuję termofor żeby trochę rozluźnić plecy. Mam wrażenie, że jeszcze chwila i kręgosłup mi pęknie :/ Aż chce mi się płakać.
Ty juz lepiej nie wymyslaj tylko daj sobie na luz i odpoczywaj
Joga podobno bardzo dobra i pomaga przy porodzie;-) mam pytanie dziewczyny jak jest u Was z dodatkowymi witaminami? Ja biorę dopiero 2tyd femibion, wcześniej moja ginekolog twierdziła ze nie potrzebuje. Kupiłam te które polecili mi w aptece ale nie wiem czy dobry wybór? u mnie dzisiaj tez strasznie ponuro, pada deszcz:-(
Kochana zajrzyj na watek apteczny tam masz cala liste wit i innych suplementow
Bylam w p-lu, zabralam wszystko, pozegnalam sie, tylko zapomnialam dac wymowienie...., ale to nic wysle poczta, bo musze miec podklad, zeby pozniej ajkiejs kary nie zaplacic
tamtusia w tamtym p-lu nie chodzilo o kase, ale o konflikty. P. dyrektor nie posiada zadnego wyksztalcenia przedszkolnego, po prostu otworzyla biznes, ale ma najwiecej do powiedzenia. Nie slucha nauczycielek, wprowadza jakies chore zasady, karny jezyk to tez jej pomysl, dwie najlpesze nauczycielki odeszly, bo im sie to wszystko nie podobalo to tak je obsmarowala przed rodzicami, ze glowa mala. Malo tego dowiedziala sie do jakiego p-la poszly i starala sie im nabruzdzic u nowego pracodawcy, wiec msciwa baba. Inna tez odeszla i nawet podwyzka jej nie zachecila, wiec mozesz sobie wyobrazic co sie tam dzieje. W nowym m,oja kolezanka ma corcie juz ponad 3 lata, jest ono polecane w poradni, dyrektorka jest rewelacyjna, wiec w zasadzie wszystko jest na plus. Jedynie nie ma karate czyli najukochanszych zajec mojego dziecia,a le bedziemy najwyzej jezdzic dodatkowo no i kasowo jest drozej, bo 200zl, no ale przynajmniej bede spokojna, ze wszystko jest tak jak byc powinno.
Co do lenia to mialam przez chwile takowego, ale od dluzszego czasu mam takiego powera, ze chyba nigdy takiego nie mialam. Wczoraj siedzialam w necie, poszlam sie myc i jakos zaczelam sprzatac lazienke o godz 23
Ostatnio edytowane przez moderatora: