reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

O matko Basienko :*ja nawet nie wiedziałam , że można mieć kontrolę z zusu! Dlaczego tak?

Ja jestem wiejska baba I uwielbiam robić przetwory :)nie robie żadnych na słodko ale ogórki różne, sałatki iine tego typu zawsze :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Basienko , przykro mi.

Jestem w szoku bo sama o tym nie wiedziałam a wyjechałam sobie na wakacje i co jaknsie sprawdza to dupa? Boże z ta Polską... przecież nikt nie mówi, że masz zwolnienie I musisz leżeć i kwitnac. No jestem zaskoczona.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Basia, ja myślę, że jak możesz chodzić to da się z tego wybrnąć. A o której godzinie Cię nawiedziły?

Basienka - to pisz! powodzenia :tak: oby się wszystko dobrze potoczyło. nie potrzebny Ci teraz stress.

nati - no może dziecko wykonywać fikołki, jasne
ale przeważnie odwraca się w okolicach 20-25 tygodnia. oczywiście może się tez odwrócić I w 38 tc, ale znając moje dzieci w brzuchu to zaczynam się obawiać

Basia a tego Twojego męża rozerwałabym na kawałeczki, sam Ci głupol zrobił problem i jeszcze się rzuca. Co oni mają w głowie. A najgorsze, że teraz to Ty musisz się denerwować i wyjaśniać. Ucz się na błędach, daj mu równo popalić. Zaktywizuj go do tego co najczęściej sama robisz, a jak będzie marudził to mów, że to ponad Twoje siły i obawiasz się kolejnej kontroli. No aż się we mnie zagotowało jak czytałam Twój wpis.

Dominika mam takie samo zdanie o antybiotykach, moje dzieci nie dostają, najmłodszy dostał we Francji na wakacjach bo strasznie sie męczył z zapaleniem ucha a wiadomo na wakacjach po za domem i jeszcze w 35st upale zgodziliśmy się wkońcu na antybiotyk ale w domu zawsze próbuję domowych metod i własciwie dzieci chorują mi sporadycznie i to głównie jakieś tam katary albo jednodniowe gorączki z którymi sobie szybko radzimy.
Odżywanie jest ważne, ja jako dziecko byłam chowana na śmieciowym jedzeniu, moja mama nie lubiła nie umiała gotować więc podawała same gotowce z puszek, mrożone dania gotowe, notorycznie żłopałam cole od małego, owszem nie choruje jako osoba dorosła ale nie mam już woreczka żółciowego i miałam wiele zołądkowych problemów z wieku dorosłym więc jednak się to na mnie odbiło w taki sposób. Dlatego moje dzieci sporadycznie od święta jedzą takie fastfoody.

Basienka powodzenia w wyjaśnianiu a męża bym udusiła!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basia jestem w szoku!! Współczuję! Ale to że niby mamy siedzieć w domu 24h? Masakra. A ja chciałam jechać na tydzień do rodzinnego miasta, bo wiadomo, że długo później nie pojadę...

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

A mężowi powiedz, że jak jeszcze raz wywinie taki numer, to będzie miał do czynienia z sierpniowkami! I pozna co to jest gniew wypelnionych po uszy hormonami kilkunastu ciezarnych babek! Głowa do góry :-)

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry