reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

polcia, a czym masz sie martwic? takie porzadne kopniaki przewaznie w okolicach 20tc, wiec jeszcze wszystko przed Toba ;)

dziewczyny zdrowka dla Was

okasia nie wkrecaj sobie zadnych takich laska, teraz jest duzy,a potem stanie i zrobi sie "normalny" :)

ja zadnych soczkow i temu podobnych jeszcze nie robilam, ale w tym roku juz trzeba sie w koncu nauczyc, bo na zime w sam raz

co ja moge zrobic z meeega bolacym kolanem. Od wczoraj tak mnie nie wiem czy to rzepka czy co boli, ze dzis kulalam i taki rwacy bol czuje :/

dzis sie tez przez przypadek dowiedzialam, ze ginka, ktora mi dziewczynke wyczaila jest rewelacyjna ( to wiedzialam juz po tej jednej wizycie ), ponoc kobitka z powolania i daje prywatny tel podopiecznym, zeby mogly o kazdej porze dnia i nocy dzwonic. Na szczescie ide wlasnie do niej na wizyte tylko musze zrobic tarczyce i glukoze

reklama
boze dziewczyny zabilabym za babke gotowana- fimka dodalas pzrepis i ja etraz umieram a nie mam formy :(

Wpadaj do mnie :)
W piątek gotuję drugi raz :)

o z pigwy zrobiłam 3 litry nalewki i co? mogę tylko wąchać..... hahahahah ale jest wyborna!
na próbę robiłam tez z dzikiej róży i też pyszna, ale póki co muszą stać.... ;) soki na bank zrobię więcej już słoiki zbieram jak nawiedzona :D

Mam też z pigwowca i z dzikiej róży nalewki.
Uwielbiam!! :)

ale matko kochana jakis przepis nawet z neta by wzieła kobiecina , pigwa z nasionkami jest gorzka po prostu...

Pigwa gorzka, ale pigwowiec mniej ;) (nie należy mylić, bo pigwa rośnie na drzewie, a pigwowiec na krzewie)
A przepis np. od Fimki :D
Link do: Cake Caprice: Pigwowiec "cytrynka"

A z pestek pigwowca wychodzi PRZEPYSZNA nalewka o smaku migdałowym.
A'la amaretto!

----------------------------------------------

Mnie rozłożyło.
Mam zapalenie krtani i zatok. Jak do środy nie minie to mam wziąć antybiotyk.
Tomek ma zapalenie oskrzeli i ucha :(
Też ma antybiotyk.
Także nadal chorujemy, to już 4 tydzień... :'(

Ja kupiłam psu obroże Foresto, już po raz drugi, bardzo ja chwalę, bo jest bardzo skuteczna i bez zapachu.
Okasia nie stresuj się dużym dzieckiem, może tak być genetycznie i jedzenie nie wiele ma do tego. U mnie moja babcia wszystkie dzieci rodziła duże i ja ponoć też tak mam zaczęłam od ponad 4kg potem prawie 4,5kg teraz zobaczymy ale ostatnio lekarz powiedział, że dziecko ma długie nogi. W czwartek wizyta to się okaże:-)
Ja dziś energii pod dostatkiem, rano pies do fryzjera, potem obiad, okna pomylam, zrobiłam na jutro gołąbki, bo mój mąż wraca:-)
A dziś w nocy obudził mnie ból brzucha w lewym dolnym rogu, przylozylam reke a tam taka piłka wielka :-) mój maluszek coraz bardziej bryka :-) nie mogę się tymi ruchami nasycić :-)

Ja też dzisiejszy plan wykonałam i to z grubą nawiązką :) Miało być umyte jedno okno a wyszły 4 i posprzątany na błysk pokój córki i salon :)

reklama
Do góry