reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hej. Jestem Ania i dzisiaj robilam test i ujzalam II kreseczki po roku staran w koncu nastal ten dzien. Mam juz jednego synka Filipka 2.5 roku prawie. :)

Jeszcze sie tak bardzo niebciesze .. czekam na bete i wizyte u lekarza :)

reklama
Cześć Sierpnióweczki,
mija 5 dni od momentu gdy zobaczyłam 2 kreski. Cieszę się ze już tu jesteście bo razem raźniej :-)
Mam już 3 letniego sierpniowego synka i bardzo chciałam następnego dzieciaczka i jest:-DTeraz pozostaje trzymać kciuki zeby wszystko było dobrze, czego sobie i wszystkim przyszłym mamom życzę.

Ostatnia edycja:
Kropka to koło Pruszcza Gdańskiego :)
A mam pytanie po co robicie beta przed wizytą u lekarza? Mój powiedział a po co chcesz się denerwować, narazie jest ok ;)

Isiorka- tak myślałam . :) Ja jestem z Pruszcza Gdańskiego :)

Witajcie dziewczynki w ta przeobrzydliwie deszczowa sobotę..... Dziś mam spotkanie z psiapsiula na film i chinszczyzne :)
Tak chyba bym zwariowała..... A teraz sie zastanawiam co zrobic.... Czy jechac gdzieś na zakupki? A moze sprzątać w domu? Ogółem i tak ogarnę ale nie mam zbyt ochoty zeby sie za dużo spuszczać nad sprzątaniem :)
A wy co dziś w planach???

reklama
No to witam koleżankę :) hehe....u nas odpada jedzenie :( z uwagi na cukrzyce w pierwszej ciąży, zero nabiału, zero mąki, zero szynki, zero słodkiego...narazie ok bo przez mdłości i tak nic nie jem ;)

Do góry