reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Okasia-wspolczuje,mi ns swrdzenie pomaga sudocrem...wiem dziwne ale tak jest.
Co do wady wzroku tez mam alr delikatną ;)
Dziękuję wszystkim za gratulacje...niby chcialam.kolejnego chlopca ale powiem szczerze ze cieszę t jak głupia z córeczki...normalnie tersz do nirj caly szas moeie i ogladam sukienki

reklama
okasia kurcze, a nie jest to jakis swiad czy inna choroba skory?, bo mnie czasem zaswedzi jeden sutek i wole go wtedy nawet nie dotykac, bo moge sie drapac i drapac, a on dalej swedzi, ale to po jednym dniu max znika, a Ty juz masz czerwone i to dosc dlugo sie utrzymuje , wiec to takie srednio normalne. POgadaj z ginka, albo ionternista, a moze nawet z dermatologiem, bo sie zameczysz laska.

Kiedys byla rozmowa na temat stanikow, przypomnijcie firme, bo w sklepach nie moge sie wstrzelic w obecny rozm, a jak juz cos znajde to mnie gdzies tam zawsze cos uwiera, drapie i inne takie.

Jak do poniedziałku nie ustąpi to lecę do lekarza.

Co do staników to dziewczyny polecały Alles mama.

Mika A co do kremów na rozstępy to polecam Elancyl, jest dość drogi, ale bardzo skuteczny. Jak się zdecydujesz to kup go w aptece internetowej, bo w superpharmie i innych stacjonarnych jest prawie dwa razy droższy. Też dużo dobrego słyszałam o Palmers, ale niestety w ciąży nie toleruję tego słodkiego zapachu kakao :/

mika ja pharmaceris m stosuje osobny do brzucha.ud i posladkow i osobny mama do biustu. z mala stosowalam i n ie mama ani jednego rozstepu :)

i mnie choroba dopadla- gardlo boli, troche kaszle masakra jakas. zaraz na teatrzyk z mala jedziemy a potem na zakupy. i nic dzis nie bede robila mam dosc

Dzień dobry mamy.

Mam pytanie, jestem 18tc ok 16 czułam ruchy dzidziusia dosc wyraźnie i codziennie. Od kilku dni cisza jakaś taka dziwna w brzuchu. To moja 2 ciaza w pierwszej tez bardzo wczesnego czułam. Czy któraś z was tez ma takie "przerwy" kilkudniowe ? Nie chce dzwonić ze wszystkim do gina bo wiem co powie ....

Nie odzywam się ostatnio bo cos nie mam nastroju zupełnie ... Pogoda mnie zniechęca do działania a córeczka choruje znowu ...
Pozdrawiam was wszystkie ciepło.

Dzięki bardzo, niby to 2 ciaza niby wcześnie i niby wszytsko wiem ale jakos tak wiesz ... Wewnętrzny strach jakiś .... :) panikara jestem i tyle :)

majku ja tez mama pzrerwy w odczuwaniu ruchow- puki co to jeszcze jest normalne.

a my dzis przygode mielismy- idziemy do samochodu a tam gwozdz wbity w opone. no amsakra. na teatrzyk juz nei pojechalismy ale m sluzbowym samochodem na zakupy chociarz. teraz m pojechal zmienic opony na letnie a ta do wulkanizacji chyba no mowie wam masakra jakas

reklama
Do góry