reklama
niunia102
Fanka BB :)
Happy czekamywlasnie happymum20 daj znac co i jak
matusiak no dobzre by bylo jakbnys cos miala ze soba
matusiak popieram kasie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jestem,dopiero zajechalam do domu...no to tak isg trwalo ze 40min bo maleństwo nie chciało współpracowac,wiec kazali mia skakac,zdecuc biodrami a na koncu nawet unosic je leżąc. no ale wszystkie pomiary idealne No i z pewnoscia siusiaka tam nie ma wiec zostaniemy rodzicami małej Noemi. Szyjka zie nie skraca,ale niestety maleństwo "siedzi" bardzo nisko i stad bóle,ktore przypuszczalnie zostana do konca,ulozone plecami do kanalu rodnego ale wiadono ma jeszcze czas zeby sie obrócić. Wózek odebrałam,oczywiście wymaga malego odswierzenua ale jest piekny i jezdzi jak marzenie. Przepraszam ze tylko o sobie ale nie dam rady dzis was nadrobić
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Oj tak
Asiunia1988
Gratulacje
Będziesz miała jeszcze usg w ciąży, czy na tym już koniec?
Będziesz miała jeszcze usg w ciąży, czy na tym już koniec?
beata0526
Gratulacje córeczki :-) super, że wszystko ok, to jest najważniejszeJestem,dopiero zajechalam do domu...no to tak isg trwalo ze 40min bo maleństwo nie chciało współpracowac,wiec kazali mia skakac,zdecuc biodrami a na koncu nawet unosic je leżąc. no ale wszystkie pomiary idealne No i z pewnoscia siusiaka tam nie ma wiec zostaniemy rodzicami małej Noemi. Szyjka zie nie skraca,ale niestety maleństwo "siedzi" bardzo nisko i stad bóle,ktore przypuszczalnie zostana do konca,ulozone plecami do kanalu rodnego ale wiadono ma jeszcze czas zeby sie obrócić. Wózek odebrałam,oczywiście wymaga malego odswierzenua ale jest piekny i jezdzi jak marzenie. Przepraszam ze tylko o sobie ale nie dam rady dzis was nadrobić
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Asiunia teoretycznie koniec ale z moja waga podobno bede miec 2 dodatkowe
reklama
ewix124
A ja polece Ci maść purelan100 naturalna lanolina idealnie wygoiła mi brodawki przy karmieniu i nawilżałaA mnie zaraz szlag trafi. Dziewczyny, mam okropny problem z brodawkami, swędzą tak, że zaraz zacznę drapać do krwi. Kupiłam zachwalaną przez karmiące maść Maltan, ale niestety nie pomaga, mam wrażenie, że wręcz wysusza jeszcze bardziej. Wypróbowałam już wszystko co miałam w domu od zwykłego kremu nivea po bio oil, kremy do biustu itd. Ratunku!