reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Mika - moja koleżanka miała wade prawie -5 I lekarz powiedział ze może rodzić sn I wszystko było ok.
ale zaptaj na pewno lekarza, bo różnie do tego podchodzą.
u nas jutro imprezka, wstawiłam na kulinarny co robię
ale zaptaj na pewno lekarza, bo różnie do tego podchodzą.
u nas jutro imprezka, wstawiłam na kulinarny co robię
okasia
Od 3 dni mam nogi jak z waty i totalny odpływ energii.
Kupiłam linomag i bepanthen, niestety nie było żadnego preparatu z czystą lanoliną :/ Jedna brodawka posmarowana jedną maścią, druga drugą, a w poczekalni jeszcze olej kokosowy Oszaleję
Dziękuję za wszystkie rady
Fimka mi przed ciążą smakowała sałatka kebabowa. Smażysz kurczaka oprószonego przeprawą gyros, potem do miski wrzucasz kolejno, czerwoną cebulę, kukurydzę, ogórka, jogurt naturalny, a na to jakąś sałatę (ja zazwyczaj lodową). Jak goście wejdą to dopiero przemieszaj albo niech wyciągają warstwami. Szybki, łatwe i zaspokaja głód, często robiliśmy ją z mężem zamiast obiady. Teraz niestety połączenie cebuli, gyrosa i ogórka by mnie zabiło :/
Kupiłam linomag i bepanthen, niestety nie było żadnego preparatu z czystą lanoliną :/ Jedna brodawka posmarowana jedną maścią, druga drugą, a w poczekalni jeszcze olej kokosowy Oszaleję
Dziękuję za wszystkie rady
Fimka mi przed ciążą smakowała sałatka kebabowa. Smażysz kurczaka oprószonego przeprawą gyros, potem do miski wrzucasz kolejno, czerwoną cebulę, kukurydzę, ogórka, jogurt naturalny, a na to jakąś sałatę (ja zazwyczaj lodową). Jak goście wejdą to dopiero przemieszaj albo niech wyciągają warstwami. Szybki, łatwe i zaspokaja głód, często robiliśmy ją z mężem zamiast obiady. Teraz niestety połączenie cebuli, gyrosa i ogórka by mnie zabiło :/
Fimka
Mika - ja mam +1 i nie jest to wskazanie do CC.
tylko spokojhnieeeeeee. nie czytaj w necie boi to jeszcze gozrej na glowe robi. masz wizyte wszytskiego sie dowiesz- lepiej ze teraz niz pozniejHej. umówiłam się do hematologa na czwartek. Rozmawiam z tą doktorką i powiedziała, że będziemy musiały zrobić szereg badań, żeby zdiagnozować co i jak.
Chciałam sobie prywatnie witaminę k zbadać we krwi, bo przeczytałam oczywiście w internecie jakie mogą byc przyczyny słabej krzepliwości i niedobór witaminy k brzmiał najlepiej (poza tym białaczka, choroba wątroby itd.). W laboratorium powiedzieli, że samej witaminy k nie badają i kazali natychmiast mi iść do hematologa, żeby utrzymać ciążę... to są ich słowa...
Jeszcze piszecie o stawianiu się macicy, więc oczywiście wujek google w ruch. No i oczywiście moja "stawia się" kilka-kilkanaście razy dziennie. A od 3 dni mnie kłuje. Jestem dzieckiem szczęścia! Albo hipochondryczką albo i to i to!
Chcę zapaść w zimowy sen i obudzić się w sierpniu na porodówce!
Uwielbiam Was dziewczyny i dzięki za wszystkie słowa i przede wszystkim za te karcące, że mam się nie przejmować
okasia tez zlyszalam ze ten medeli jest swietny- ja kapturki medeli stosowalam i uwazam ze sa najlepsze na rynku
halleovet zdrowka
beata ja w popzredniej cizy prawie cala ciaze magnez i no spe bralam
mika06 powinnas isc do swojego okulisty zapytac o opinie- powinien ci to wpisac w karte ciazy
asiunia jak leki bierzesz to wszytsko
moje sutki sa bardzo wrazliwe i troche swedza, bola tak dziwnie ale drapac nie musze na szczescie.
bylam w bibliotece- ksiazki wypozyczone, ale lenia mam. zrobilam zakupy i rybe na obiad, ogarnelam- ale tak wiecie troche- mieszkanie i niedlugo po mala do szkoly musze isc.
polcia177
Ja imprezka za tydzien i to na 18osob robie wiec sie narobie troszke. Polecam salatke z makaronem tortelini koprem ogorkiem swiezym,konserwowa szynka i majonez, sol pieprz i gotowa a pychotka
Dzis juz po obiadku wrocilam od dentysty mieszkanko wysprzatane na jutro zostalo tylko ogarniecie ubran jakas praleczka
Dzis juz po obiadku wrocilam od dentysty mieszkanko wysprzatane na jutro zostalo tylko ogarniecie ubran jakas praleczka
reklama
Asiunia1988
Happy jak tam po wizycie?