reklama
okasia
Fanka BB :)
Trudno mi się wciągnąć w seriale, opuszczam odcinki, a potem jestem wkurzona, że nie wiem o co chodzi. Teraz czekam na house od cards, chociaż w połowie drugiego sezonu już zaczął mnie nudzić, ale oglądałam z mężem, więc mnie mobilizował. Za to np. kuchenne rewolucje mimo, iż po tylu sezonach wszystko jest w miarę przewidywalne, oglądam namiętnie
Basia mnie też zaczęła boleć głowa :/ Tak się uparłam na prasowanie, że opuściłam posiłek i teraz będę zdychać z bólu :/
Basia mnie też zaczęła boleć głowa :/ Tak się uparłam na prasowanie, że opuściłam posiłek i teraz będę zdychać z bólu :/
BASIENKA 28
ja w tv- przyjaciolki dzis nowy sezon o 21 a teraz nasz nowy dom oglaadam- bardzo to lubie [/QUOT
Ja tez nasz nowy dom :-) Fajnie im ten domek zrobili :-) Zasluzyli na to :-)
BASIENKA 28
To współczuję. Mnie caly czas boli i nie przechodzi. Taki intensywny bol...Trudno mi się wciągnąć w seriale, opuszczam odcinki, a potem jestem wkurzona, że nie wiem o co chodzi. Teraz czekam na house od cards, chociaż w połowie drugiego sezonu już zaczął mnie nudzić, ale oglądałam z mężem, więc mnie mobilizował. Za to np. kuchenne rewolucje mimo, iż po tylu sezonach wszystko jest w miarę przewidywalne, oglądam namiętnie
BASIENKA 28
Ja tez nasz nowy dom. Fajnie im domek zrobili. Zauzyli na to :-)
polcia177
Okasia-pewnie juz do konca ciazy bedziesz miala watpliwosci co do płci.
Ja ogladam sporo seriali troche maniaczka
Na wspolnej, m jak milosc,pierwsza milosc w srody you can dance, Przyjaciolki tez czasem a z mezem Walking dead. Wiec jest tego sporo. Do tego na tlc porodowke i na ipli porody hehe mozna by powoedziec ze cały dzien ogladam telewizje ale wcale nie z 3h dziennie
Juz dzis tez zmeczona bo najpierw szwagierka byla. Pozniej bylam na gofrach u siostry. Pozniej u babci i wlasnie wrociłam z Kauflanda
Na wspolnej, m jak milosc,pierwsza milosc w srody you can dance, Przyjaciolki tez czasem a z mezem Walking dead. Wiec jest tego sporo. Do tego na tlc porodowke i na ipli porody hehe mozna by powoedziec ze cały dzien ogladam telewizje ale wcale nie z 3h dziennie
Juz dzis tez zmeczona bo najpierw szwagierka byla. Pozniej bylam na gofrach u siostry. Pozniej u babci i wlasnie wrociłam z Kauflanda
Też oglądam z mężem walking dead i jesteśmy na 3 sezonie i oczywiście pozostałe prawie wszystkie seriale jakie są i w weekendy programy rozrywkowe typu top chef master chef mali giganci itdOkasia-pewnie juz do konca ciazy bedziesz miala watpliwosci co do płci.
Ostatnia edycja:
reklama